Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretet

2022.05.23

Szeretet

A válasz, amire vársz, a szeretet.

Ez a kártyalap egyszerű, mégis átütő erejű válasszal ajándékoz meg. A szeretet ez, a tiszta, isteni, gyógyító szeretet.
Amennyiben szeretetteljesebben viselkedsz másokkal, javíthatsz a jelen helyzeten. Mondd el nekik, hogy szereted őket.

Aki szeretettel fordul egy másik ember felé, meggyógyítja őt magát és a kapcsolatot is. Küldj szeretetet a szűkölködőnek, áradjon felé szíved mélyéről.
Arra is felszólítást kaptál, hogy taníts meg szeretni másokat. Ennek sokféle módja lehetséges. Beszélj erről, írj vagy énekelj róla, de rajzolhatsz, festhetsz és fotózhatsz is, a lényeg, hogy szeretet áradjon a művedből.

 Nevettess meg valakit, nyisd meg a szívét, ösztönözd saját példáddal az élet szeretetére.
A kártya arra is inthet, hogy valaki őszintén szeret, de nem tudja kimutatni vagy kifejezni az érzéseit. Gondolj arra, hogy nem mindenki az érzelmek embere. Az empátia hozzátartozik a szeretethez, légy nyitott az emberi különbségekkel szemben.

A varázserejű egyszarvúak jóskártyái üzeneteket tolmácsolnak neked és másoknak. Minden egyes lap pozitív mondandót tartalmaz, amelyben megbízhatsz. Az egyszarvúak ugyanis segítségedre lesznek, hogy boldognak és biztonságban érezd magad, hogy szeretet vegyen körül. Emellett azon munkálkodnak, hogy valóra váljanak vágyaid.

szeretet.jpg

Sokan azt hiszik, hogy az egyszarvúak valóságos lények.
Te, hogy vagy ezzel?
Mások úgy vélik, egykoron úgy éltek a Földön, akár a lovak. Mivel azonban vadásztak rájuk varázserejű szarvuk miatt, úgy döntöttek, láthatatlanokká válnak azok számára, akik bánthatják őket. Mára már csak azok érzékelik őket, akik hisznek a létezésükben, no meg a gyerekek.

Az egyszarvúak angyali természetű segítők, akik boldogabb és egészségesebb élethez szeretnének juttatni minket. Sok gyerek van tudatában jelenlétüknek, ők nyíltan beszélnek egyszarvú szellemsegítőikről. Különösen áll ez a kristály- és szivárványgyermekek új nemzedékére (ezek a rendkívüli érzékenységgel megáldott fiatalok általában az 1990-es években, vagy ennél korábban születtek). Természetesen bármilyen korú gyermekek (és persze felnőttek) is kérhetnek segítséget az egyszarvúaktól. Csak kérniük kell, s menten meg is kapják. Elég, ha arra gondolsz: kérlek, egyszarvúak, segítsetek nekem ebben és ebben a dologban! Meglásd, ők és az egész menny összefognak, hogy jó útra vezéreljenek.

Ezeken a lapokon egyszarvúak és a Pegazusnak nevezett csodálatos paripa képeit találod. A levegőeget hasító szárnyas táltos ez, s ugyanúgy a segítségedre lesz, mint az egyszarvúak. Mivel a gyermekek teljes lényükkel hisznek, nem ritkán ők járnak a legnagyobb sikerrel a jóskártyákkal. Kezdj el úgy dolgozni a kártyákkal és az egyszarvúakkal, hogy a segítségüket kéred.
Mondd azt: "Egyszarvúak, kérlek, legyetek segítségemre, hogy érzékeljem jelenléteteket, hogy meglássalak benneteket! Kérlek, segítsetek, hogy teljes szívemből hihessek létezésetekben!"

A kártyalapok valamennyi képe és minden szava jótékony erőt sugároz, mert az egyszarvúak ilyenek. Tudják, ha boldogak a gondolataid, boldognak is érzed magad. Ahogyan azt is tudják, ha erősen kívánsz valamit, az nagy valószínűséggel valóra válik. amennyiben ezzel a kártyacsomaggal dolgozol, varázslatosabbá teszed az életed. Az egyszarvúak reménykednek abban, hogy élvezed a velük való foglalkozást.
Doreen Virtue: Mágikus unikornisok

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.