Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Játék

2022.05.28

A játék mögéd lopakodik az ösvényen, majd felugrik, és könnyed, vidám, pezsgő energiával áraszt el.

Ideje felújítani a kapcsolatot belső gyermekeddel, és teljes figyelmed az ugrándozásnak, szökdécselésnek és rohangálásnak szentelni. A sok-sok játék által keltett könnyedségre és vidámságra most van szükséged, hogy az öröm és kreativitás új magaslataira juttathasd fel életed.
Életbevágó, hogy kiásd magad a kulturális paradigma gúzsba kötő meggyőződéseiből, és isteni játéknak kezdd tekinteni az életet. Jelenlegi helyzeted tágabb perspektívát kíván meg, amit csak az élet játéknak való elképzelése hozhat el.

2.jpg

El akarok mondani neked egy titkot. Jöjj közelebb, itt olvashatsz róla.
Asszony, tudtad, hogy egy ősi kód rejlik benned, olyan hatalmas örökség, mellyel paradicsommá lehet változtatni a földet?
Egy kirakó darabkája vagy, mely kirakót ha összerakják, valódi utópiát teremt meg. És te vagy az a felbecsülhetetlen értékű gyöngyszem, mely fényt és szeretetet hoz a világra, s a bőség és a bölcsesség korát. A kód nem a DNS-edben rejlik (hiába tűnik úgy manapság, hogy minden kódnak ott a rejtekhelye). Az örökséged nem akkor száll rád, amikor valaki ismerve vagy ismeretlenül meghal.

A kincs, ami vagy, a Grál hosszas keresése.
Igen, te.
Te vagy a Grál.

Amy Sophia Marashinsky

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.