Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Írd le a gondolataidat, érzéseidet_Mihály Arkangyal kártya

2022.06.12

Mihály arkangyal egy felekezetektől független, nagy hatalmú védőangyal, aki választ ad fontos kérdéseinkre. Határtalan ereje lehetővé teszi, hogy egyszerre mindenütt ott legyen, jelenlétét mégis személyesnek és különlegesnek érezzük. A többi angyalhoz hasonlóan tiszteletben tartja akaratunkat, és nem avatkozik be kérés nélkül. Ám ha egyszer a segítségét kérjük, mindig velünk lesz, és mindenféle módon támogatni fog bennünket.

Az arkangyalok a mi személyes védőangyalaink vezetői, és mindegyiküknek különleges feladata van. Mihály arkangyalé a védelem, ezért ő a rendőröknek is védőszentje. Bátorságot és erőt ad, és átsegít életünk változásain.

Ráadásul Mihály arkangyal ismeri mindannyiunk isteni életcélját, sorsfeladatát. Ez azt jelenti, hogy tehetségünk és érdeklődésünk segítségével mindannyian egy küldetést teljesítünk, amellyel mások hasznára lehetünk.

Ha nem vagyunk tisztában magasabb rendű életcélunkkal, Mihály arkangyal segít, hogy megtaláljuk.

Mihály arkangyal neve annyit tesz: "Istenhez hasonló". Ha az ő segítségét kérjük, a Teremtő jobbkezének, az isteni akarat és szeretet hírnökének segítségére számíthatunk. Száz százalékig megbízhatunk benne, és mindig kristálytiszta útmutatást ad.

1.jpg

Ez a kártya azt jelzi, hogy ellentmondásos érzések kavarognak benned, és nem tudod, melyikre hallgass. Mihály arkangyal segít neked, hogy elmerülj az érzéseidben, és a felesleges rétegeket lehántva eljuss az igazságig.
Arra kér, hogy vesd papírra a gondolataidat és érzéseidet, mindenféle javítás és cenzúra nélkül. A naplóírás segít abban, hogy megismerd valódi érzéseidet és vágyaidat. Így tudni fogod azt is, mit kell tenned.