Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit jelez a tested?

2021.05.08

„A luz, saját elnevezéssel a fénycsont.
Itt, a luzban szunnyad összetekeredve a két kígyó, azaz elektromágneses egységcsomagunk. A felébredés után, az emelkedő tudatunk függvényében indul a sushumnán fölfelé a két kígyó, mely a Cadduceus szimbólum szerinti gyógyulást, illetve szellemi átalakulást, vagyis az újjászületést mintázza.” Golenya Ágnes, Kék vér gyermekei  II. kötet 281. oldal

Sokáig nem értettem, hogy vajon miért van az, hogy magamat tudatosuló embernek tartom, de mégis vannak olyan pillanatok, amikor a derékfájásom okán, felállni is alig bírok.
Nyilván orvosilag megállapították, hogy van pár sérvem, ami mindezt indokolja, de a megértésben ez nem segített.

Egyik kora reggel, amikor felkeltem ismét olyan fájdalommal léptem le a földre, ami nem annyira könnyíti meg az ember életét.
Jól esett nyújtózni, érdekes zsibbadásos, áramlás futott át a gerincemtől a talpamig. Nem volt kellemetlen.
Mondtam, hogy rendben, akkor beszélgessünk. Mit szeretnél nekem elmondani, amire nem figyeltem eddig, amit nem értettem meg eddig?

És ebben a pillanatban jött is a válasz, ami nem kicsit „aha” élmény volt.
Anno valaki azt állította, hogy amennyiben a Kundalini energia eléri a fejet, akkor hosszú életekre a Földhöz köt.

caduceus.jpg


A Kundalini erőt szimbolizálja a kígyó, amit Caduceusnak hívunk. Ez a Lúz (avagy Fény) csontban (törhetetlen csontnak is hívják), a gerincoszlop legutolsó csontja.
Itt helyezkedik el a Kndalini energia, alvó embernél még összetekeredve.
Felébredt embernek innen indul és a gerincoszlopon végig haladva éri el a fejet, ott is a fejben levő mirigyeket.
Összakapcsolódás után születik meg az „új ember”.

Ma már tudom, hogy a tudatosságnak útját járva, épp az a cél, hogy ez az erő, kapcsolódjon a hipofízissel, harmadik szemmel…stb. Akkor viszont megijedtem attól, hogy sok-sok életen át egy „baklövés miatt”, még számtalan életen keresztül, sok inkarnáción át tapodjam a Földet, tehát létrehoztam olyan blokkokat, akadályokat (sérvek), hogy még csak véletlenül se következhessen ez be.

Ügyes! Mondtam most, és mindezt elkezdtem feldolgozni.
Az, aki, akkor mondta, hogy óvakodjunk az erő ezen útjához, vagy nem rendelkezett még annyi információval, hogy tudja minek, mi a következménye, vagy más okból, bár bizonyára nem rosszindulatúan, de félre vezetett.
Ma, most már tudom, és tudatosán figyelek is arra, hogy az engem megkeresőknek mit és hogyan mondok el. A szó hatalma, ha így tetszik mágiája, életeket befolyásolhat, mint azt a fenti példában bemutattam.

Akkor, ha hajlandó vagy figyelni és észrevenni tested üzeneteit, ez elkerülhető.

Ma, most mit jelez a tested?

Kép: Internet