Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kapu / ajtó

2020.09.10

Életünkben sokszor lehetőséget kapunk – lehetőséget adunk magunknak-, hogy nagyobb léptekkel induljunk el a választott úton.

A tegnapi napon elértünk a 2020.09.09.-es kapuhoz, amit sokan dimenziókapunak is értékelnek.

Ha megnézzük a Tarot szerinti jelentését, akkor két 2-es és két 9-esünk van, ami megduplázódás, tehát óriási erő.
A 2. lap Nagy Arkanum és a Főpapnőt jelenti:

A Főpapnő tudattalan erőinket, gyengédségünket, beleérző-képességünket és a gyakran megmagyarázhatatlan, de mélyen gyökerező bizonyosságot jelöli.
Ő a kulcs a logikusan gondolkodó elmével nem megközelíthető titokzatos igazsághoz. Tudja, hogy a kimondható igazság soha nem az örök igazság. A türelem, megértés, elnézés, jóság és megbocsátási készség kifejezője, segítőként, gyógyítóként vagy látnokként a tudattalan erőit veti be mások érdekében.
Most kapcsolatban vagy intuitív erőiddel. Tovább kell fejlesztened ezeket. Ügyelj függetlenségedre! Ne hagyd magad befolyásolni. Csak a belső igazságod az igazság, az vezessen.
Vannak területek az életben, ahol nem bízol saját megérzéseidben és teret engedsz mások befolyásának?

A 9. lap a Remete Nagy Arkanuma:

A Remete a visszahúzódás és a magunkba fordulás kártyája.
Introvertált életszakaszt ábrázol, mely során elhatároljuk magunkat idegen befolyásoktól, hogy a buzgó tevékenységtől és az emberektől távol találjunk rá újra a nyugalmunkra, és mindenekelőtt önmagunkra.
Így a Remete jelentős tapasztalatokra utal, melyekben felismerhetjük, kik vagyunk, mit szeretnénk, és miként érhetjük azt el.
Két értékes szélsőséget egyesít magában a lap: az élmény mélységét és a felismerés magasrendűségét.
Sokan alaptalanul félnek ettől a kártyától. Kizárólag akkor jelenik meg a magányosságtól és elhagyatottságtól való félelem, ha félreértik ezek jellemzőit.
Aki önként követi a Remete hívását, az világossággal, erővel és azzal a boldog megtapasztalásával gazdagodik, hogy egyedül lehet önmagával.

 

kapu.jpg


Most, ha Te is úgy szeretnéd, akkor ennek segítségével újjá teremtheted az egész életedet lerázva magadról minden visszahúzó negatív erőt, ami ez elmúlt években útjában állt a fejlődésednek.
Most (is) kezedben van korlátlan szellemi, lelki és anyagi megvalósító és beteljesítő erőt és félre söpör az utadból minden létező akadályt, ha te is úgy szeretnéd.

„A MAI NAPTÓL (2020.09.09. éjfél) megnyílik az a kapu és szabad utat enged neked, hogy a Teremtő Angyalokkal együttműködve beteljesíthesd mindazokat a kéréseket, kívánságokat és vágyakat, amiknek magjait az elmúlt 9 évben elültetted.
Hangolódj össze Teremtő Erőddel!

Végtelen Alkotó és Teremtő Erő -> Most minden gondolatod beteljesítő ereje több milliószorosára erősödik.
∞ Végtelen Bátorság, Hit és Akarat -> A hited és akaratod beteljesítő ereje több milliószorosára erősödik. 
∞ Végtelen Kitartás, Tetterő és Siker -> Minden lépésed, az Univerzum több milliószoros támogatását élvezi mostantól.
A Sorsalakító Teremtő Erőd A Mai Napról Végtelenül felerősödik.
Minden lépés, amit még a mai nap megteszel, olyan erővel sokszorozódik meg, amit eddig talán soha nem éreztél az életed során.
Minden ma meghozott döntésed megkapja az égiek áldását és rendkívüli erejét. 
Ha ezt választod, érdemes kimondanod: "Drága Univerzum Készen Állok Magamba Fogadni Az Angyalok Végtelen Teremtő Erejét "

Schilling Péter előrejelzésének felhasználásával

Csak ma, bízom intuitív képességeimben.
Csak ma, élvezem a magányt és azzal az érzéssel lazulok el, hogy szeretetteljes része vagyok minden létezőnek.
Csak ma, megteremtem vágyaimat.

Kép: Internet