Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jó/rossz

2021.04.13

A Világegyetemben semmi nem jó, és semmi nem rossz.

Azt gondolom ez épp elég, nem kell erről többet írnom, mert MINDEN benne van.
Ha ezt megérted, éled, mindent tudsz.

Mesterem figyelmeztetett, hogy kicsit ki kellene fejtenem ezt a mondatot, mert így sokan nem fogják érteni.

Nos, nézzük:
Ma nagy divat a félelem.
Mindentől lehet félni, az oltástól, kórtól, nincstelenségtől, munkanélküliségtől és sorolhatnám ki tudja meddig, hogy mindentől nem félnek emberek.

Nem baj, ha tudod a félelem eredete nem mai keletű. Ősrégi érzelemről van szó, ami bár sehova nem visz, de ma is tartja magát és vannak bizonyos körök, akik ügyesen életben tartják, érdekeik, céljuknak megfelelően.

Minden lélek szabad akaratot kapott. El nem vehetőt, meg nem másíthatót. Szabadságodban áll félni, miként szabadságodban áll nem félni is.
Ha a félelem motivál, akkor még benne vagy a jó/rossz, azaz ítélet spiráljában, ami a karma kőrök jellemzője. Ez nem jó és nem rossz, csak és egyszerűen egy választás, avagy döntés.

A félelem nem tud motiválni, illetve nem tud a fejlődésedben segíteni. Ahhoz, hogy fejlődni tudj bizalom kell. Megmásíthatatlan, minden erőt magában foglaló, ŐSBIZALOM. Vagy ha így tetszik: HIT.

Ha már tudod, hogy minden csak választás kérdése, akkor az is világossá válik előtted, hogy minden választásnak van következménye.
Pl. Ha naponta megeszel 18 tábla csokoládét, akkor vélelmezhetően hízni fogsz, ennek okán probléma lehet a vérkeringéseddel és nem meglepő módon esélyes, hogy szív és érrendszeri kóroknak nézel elébe. Nyilván itt választhatod azt, hogy elmégy orvoshoz, aki felír bogyókat, amitől vagy jobban leszel, vagy nem, és választhatod azt is, hogy abbahagyod a csokoládé falást és helyette sétálsz napi fél órát.

Egyik választás sem rossz, vagy jó. Csak választás, amit naponta meghozhatsz, avagy választhatsz valami teljesen mást is.

jo_rossz.jpg


Akkor, amikor félelemből teszel meg / vagy nem teszel meg valamit, akkor azt hívod magadhoz, amitől féltél.
Ennek igen egyszerű a magyarázata bár némi fizikai tudást igényel. Félelmed egyfajta frekvencián tart. Ugyan azon a frekvencián, ami a félelmed tárgya. Így hozzád fér, azonosulni tudsz vele, be tudod hívni a valóságodba.

Most mondhatod, azt, hogy egy betegséget bizonyosan nem hívtál meg, de ettől még nem lesz igaz.
Meghívtad az életmódoddal, gondolkodásoddal, tetteiddel, mulasztásaiddal.
A másik nagyon fontos, hogy a betegség sem jó és nem rossz.
A betegség nem ás, mint a lélek nyelve. Amennyiben már nem tud szót érteni veled a lelked, hogy itt vagy amott olyan energetikai hiány / többlet van, amivel kezdeni kell valamit, amikor másként nem érted meg, hogy egy diszharmónia alakult ki benned, akkor megbetegszel.
Vagyis a lélek felhívja a figyelmed arra, hogy mit és milyen módon kellene változtatnod ahhoz, hogy a harmónia helyreálljon benned.

Most, amikor egy olyan időszakba értünk, hogy a cca. 7 milliárd emberből jelentős hányad retteg valamitől, akkor erre a Föld épp úgy felelni fog, mint a Kozmosz minden bolygója.
Mert hatással vagyunk egymásra, emberi és bolygó szinten is.
Ha láttad az Avatar c. filmet, akkor megértheted, hogy milyen energetikai háló, ami összeköt minket.
MINDENT MINDENNEL.

Nem tehetsz, mondhatsz, gondolhatsz, avagy mulaszthatsz semmit anélkül, hogy ez ne legyen hatással mindenkire és mindenre.
Tehát a te félelmed, a Neptunuszon élő „nünükére” épp úgy hatással van, mint a közvetlen környezetedre.
És ez sem jó és nem rossz. Egyszerűen csak egy választás.

Van egy jó hírem. Mindebből kivonhatod magad.
Amennyiben elég erős a hited és megéled, hogy az Univerzumban semmi sem jó és semmi nem rossz, akkor olyan szintre tudod a frekvenciádat emelni, hogy mindezek már hatástalanok rád.
És itt mindegy, hogy az 5G, az oltás vagy egyéb agymosott, médiapropaganda által terjesztett, egyes körök kitalálásairól van szó.

Egyetlen kérdés van csupán:
Azonosulsz az agymosás információival, vagy nem?
Választod a félelmet, vagy nem?
HITTEL és BIZALOMMAL élsz, vagy nem?

TE választhatsz!

Kép : Internet