Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Holderő

2020.12.02

A Holdat sokan gondolják hideg, merev, sőt önző égitestnek.

De mi van, ha nem az?
Mi van akkor, ha ezek az emberek félreismerték és valójában az anyai minőséget, a mindent befogadó, elfogadó, szeretet teljes, adót képviseli?

A Hold, mint minden más bolygó hatással van az emberi testekre, és valljuk be érzelmekre is.
Befolyással bír ránk, mert a szervezetünk jelentős része vízből áll és így a Hold ezt a vizet „felhasználva” tud olyan kapcsolatot kialakítani velünk, amire esetleg nem is gondolunk, nem figyelünk.
Érzékelni mindenképp érzékeljük, csak nem biztos, hogy tudjuk, minek a hatására vagyunk adott esetben figyelmesebbek, szeretettel teljesebbek, elfogadóbbak, vagy éppen nem.

Most (is) a Telihold egy olyan erőt, energiát kölcsönöz nekünk, amit ha észreveszünk és megtanuljuk elfogadni, akkor be tudjuk építeni a mindennapjainkba, erőnkké válik.
Telihold ideje: November 30. 10:29

Ez az erő, pedig az el-, és befogadás.

Az, az anyai minőség, amit Holderőnek is hívunk, ami a nők, az anyák sajátja, bár sok esetben tudattalanul, de minden nő hozza magával, így születik, ebben a mintában él és éli meg a mindennapjait.

Férfiaknak ezért az erőért meg kell „küzdeniük”.
És itt, most nem a harcról beszélek, mert mindnyájan tudjuk, ismerjük az erő törvényét, miszerint a kifejtett erő, ellenerőt teremt.
Tehát nem erővel, nem harccal, nem erőszakkal, hanem teljes elengedéssel, elfogadással, megengedéssel, ha így tetszik alázattal.

telehold.jpg

A Holderőt bárki magáévá tudja tenni, aki hajlandó erre, de senki nem birtokolhatja.
Mindaddig veled, velünk van, amíg szerény, kedves, MINDENKIT és MINDENT átölelő, felemelő vagy, mindenkit elfogadó, ítéletmentességben élsz.
Nem egy olyan ajándék, amit bárki megkaphat, és még a nők is elveszíthetik, ha és amennyiben önös, ego központú, birtokló célra használják.
A Holderőt, ahogy nem birtokolhatod, így birtoklásodra sem használhatod.

Veled van, addig és mindaddig, míg úgy használod, ahogy az méltó Hozzá.
Ahogy méltó Hozzád!

Most, telihold volt, aminek hatását még mindig érzékelheted.
Kérd ezt az erőt, ha nincs veled, vagy nem érzékeled, illetve kérdezd meg Tőle, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy ereje veled legyen, támogasson a mindennapokban?

Kép: Internet