Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Függőségeink

2021.02.23

Hogy mennyire tudod tenmagad függetleníteni a hírektől, eseményektől, mutatja, hogy hol tartasz tudatosságban.

Azt, hogy a média próbál meg vezetni – MEGVEZETNI – mindenkit, aki hagyja, aki elfogadja, aki azonosul a közzé tett hírekkel, régóta tudjuk.
Jelen helyzetben (is), az, hogy te egészségileg, mentálisan és szellemileg (gondolkozásban), hol tartasz, mit hiszel el, mit veszel be, mit fogadsz el igaznak, attól függ, hogy mennyire vagy jelen a különféle közösségi portálokon.
Mennyire veszed be azt a maszlagot, hogy most aztán mindenkinek félnie kell, mert ha eddig nem tette volna, akkor most olyan idők járnak, ami miatt lesz rá oka bőven?

Tudom, hogy kihívás, ha arra invitállak, hogy FÜGGETLENÍTSD tenmagad a hírektől, bármilyen média felületről származzék is, de annak érdekében, hogy a fejlődni tudj és életben maradj, ez most (is) elengedhetetlen.

problem.jpg

Mire gondolok?

Valójában nem a kórokozó, gyógyszer vagy egyéb külső hatás az, ami megöl, hanem a gondolataid.

Ha te elhiszed az, hogy téged egy kórokozó képes megbetegíteni, megölni, akkor neked igazad van.
Ha elhiszed, hogy téged egy gyógyszer képes megmenteni, akkor neked igazad van.
Ha elhiszed, hogy nincs munkád és így éhen halsz, akkor is igazad van. …stb.

Tehát bármit, amit beveszel, elhiszel, azonosulsz vele, az történik meg.
Azon a frekvencián rezegsz, amit elhittél, azt vonzod magadhoz, mindegy, hogy ez tökéletes egészség, vagy legsúlyosabb nincstelenség.

Sokszor elmondtam, leírtam, hogy ha és amennyiben HISZEL, BÍZOL tenmagadban, figyelsz a megérzéseidre (felsőbb én hangja), és nem engeded tenmagad energetikailag lehúzni (média), akkor bármit elérhetsz, megtehetsz, vagyis szabad vagy.

Csak azért, mert Gipsz Jakab elmondja, attól még nem válik valami igazzá.
Igazzá akkor tud válni – neked -, ha azzal, amit Jakab állít, egyetértesz.
Egyetértéseddel belegyezésedet adtad arra, hogy azokat a frekvenciákat építsd tenmegadba, amit az említett úriember közvetít.
 És a svédcsavar az egészben, hogy sok esetben, aki ilyenek állít sem ért vele egyet, csak mondja, mert …. megfizetik érte, vagy népszerű szeretne lenni.  Minősíti tudatossága szintjét, de ezzel neki kell tudni mit kezdeni, neked nincs vele dolgod.

És ez az a tény, amit nagyon érdemes figyelembe venni:
NINCS VELE DOLGOD! Vagyis a te feladatod, problémád a tied, a másiké más. Nem adok, és nem veszek át senkitől semmit, ha csak a szívteremben nem érzem igaznak azt.
Igen. Ezt úgy hívják: Lelki béke.

Kép: Internet