Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Emlékezzünk, avagy a család energetikája

2020.11.01

Olyan gyermekről, aki „orozva született”, avagy megesett lányanya szülte, nem illik / illett beszélni.
Olyan emberről, aki „szégyent hozott” a családra nem illik / illett beszélni.

Hány, és hány ilyen és ehhez hasonló szólásmondást ismerünk, és mennyit látunk a gyakorlatban. Főleg, ha csonka családról van szó.

Menjünk ennek egy kicsit a mélyére.
Optimális esetben adott a két szülő, majd, az 1., 2., …x. gyermek.
A két szülő az elsőszülött mögött áll, és támogatja energetikailag. A második gyermek az első előtt áll, aki támogatja energetikailag, tehát:

Szülők--> 1. gyermek-->2. gyermek …stb. az energetikai felállás.

Akkor, amikor valamelyikről nem beszélünk, nem ismerjük el, egy energetikai hiány, vákuum keletkezik.
Példánkban, ha az első gyermek meghal, de a szülők nem beszélnek róla, el akarják felejteni, akkor ott egy energetikai vákuum jön létre. A 2. gyermek nem veheti át a helyét, hiszen az már foglalt, viszont nem kap támogatást sem, mert az 1. gyermek helyén vákuum van.

Ilyen esetben, a szülő nem érti, hogy mi az, ami miatt a 2. gyermek beteg, majd esetleg meg is hal. Nem érti, hogy mi történik, nem veszi észre, hogy tenmaga okozta a veszteséget.

Azt már mindannyian tudjuk, hogy minden és mindenki energiából áll, ugyan azon energiának más-más rezgésszintjén. Ha valakinek az energia utánpótlása megszűnik, vagy kevesebbé válik, akkor természetes, hogy ott diszharmónia jön létre.

csalad.jpg

Oldalági rokonok illetve generációkból származó hiányokkal is számolnunk kell, abban az esetben, ha valami olyan „betegség” üti fel a fejét a családban, aminek nincs érzelmi konfrontációs háttere.

Belemehetnék még a temetetlen családtagokba is, akik szintén jelentős szerepet játszanak a család energetikájába, de nem szeretnék most minden részletre kitérni.

Érdemes mesélni a családban az elmentekről, érdemes időnként felidézni emlékeiket, és ha volt közös, szép emlék beszélgetni róluk.

MAG-oldásnál nagyon sok esetet láttam, és oldottunk meg, ami mindezt igazolja.
Emlékezzünk azokra, aki dimenziót váltottak, ismerjük el létezésüket, hogy elfoglalhassák méltó helyüket a család hierarchiájában.

Kép: Internet