Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Emeld és tartsd meg..

2021.09.07

Ahhoz, hogy megértsd azt, hogy a jelenlegi helyzetet (és tart egy ideje, illetve lehet, még fog tartani egy ideig), hogy tudod úgy átvészelni, megélni, sőt közben fejlődni, egy-két alap igazságot nem árt tudnod.

Demjén Judit fogalmazta meg a FB-on, hogy:
„Félelem, rettegés, média híreinek elfogadása, hit nélküliség, pánik, stressz, csak testtudat, harag, panaszkodás, hazugság, álszentség, kétszínűség, alakoskodás
= alacsony rezgésszint, mely fantasztikus táptalaj mindenfajta vírusnak.

Ám az öröm, a szeretet, az életkedv, Istenben lét, a valós hit önmagamban, a tenni akarás, a segítségnyújtás, a hála, a jó szándék
= magas rezgésszint, melyben egyetlen egy vírus sem tud otthonra lelni
.”

Nem árt visszaemlékezni általános iskolás tanulmányainkra. A vírusok, baktériumok alacsony, avagy lassú rezgés szinten mozognak.
Ha te jókedvű, élettel teli, vidám, kiegyensúlyozott, önmagadért és másokért tenni akaró, illetve tevő ember vagy, nincs az a kórokozó, ami a szervezetedbe tudna hatolni. Amíg ilyen állapotban vagy, addig a rezgésszinted meglehetősen magas (gyors) tartományban mozog, így az alacsony(lassú) tartományban levő, képtelen átdiffundálni.
Nem csak szavakkal kell ezt elfogadni, nem csak beszélni kell róla, hanem meg kell élni, egészen pontosan ebben kell élni, hogy működjön.
Nyilván az ember, emberből van, és tedd a szívedre, Kedves Olvasó a kezed, bármennyire pozitív is vagy, néha csak becsúszik egy negatív gondolat, egy rossz érzés.
Ez nem jó és nem rossz, hiszen természetesen bárkivel előfordulhat.
Viszont az a nem mindegy, hogy önmagadban ezt hogy reagálod le?

Kiborulsz miatta, és megítéled emiatt magad, vagy azt mondod: Rendben, ezt éreztem, gondoltam…stb. Hogy fordítom meg?
Az Ankh Healing azt a törlő mondatot használja, minden olyanra, amit törölni szeretne, hogy :
Kezdetektől végig, a gondolatot és a célt is áldással elengedem.
Az Access rendszere erre egy törlőmondatot használ, amit röviden PP-nek szoktak hívni (YouToube-on fent van, ha érdekel, keress rá).
Vannak, akik egyszerűen csak annyit mondanak „Törölve” és mennek tovább.
Mindenképp érdemes olyan módon foglalkozni vele, hogy az előjelet megváltoztatod.
Tehát pl., ha azt gondolod valakiről, hogy egy számodra kellemetlenül viselkedő ember, akkor elég annyit tenned, hogy, ezt elismerve kimondod magadban: Rendben, ő így viselkedik, ez az ő dolga, engem nem tud megérinteni. (Itt: a viselkedése)

0907.jpg

Tehát nem megyek bele, nem kezdek el azon gondolkozni, hogy mi lehet az oka, nem vállalom fel azt a szerepet, hogy megváltoztassam, vagy másfajta viselkedésre sarkalljam, mert nem az én dolgom.

Ha majd segítséget kér, mert őt is zavarja az, ahogy él, viselkedik, működik, akkor van arra lehetőségem, hogy elmondjam mindazt, ami neki hozzájárulás ahhoz, hogy tovább léphessen, vagyis emlékeztetem arra, amit tud.

Bármely ember, esemény, dolog, ami energetikailag készül „lehúzni”, azaz alacsony frekvenciára vinni és ott tartani, az nem több és nem kevesebb, mint azon nehezítések egyike, amik megmutatják határaidat.
Rajtad múlik, hogy tágítod-e, bővíted-e ezt a határt.

Hiszen tágítható, bővíthető. Az az öröm, a szeretet, az életkedv, Istenben lét, a valós hit önmagamban, a tenni akarás, a segítségnyújtás, a hála, a jó szándék …stb által.

Szeretettelheart

Kép: Printerest, Öröm mandala