Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csoda vagy

2020.12.18
Amikor elfogadod, tiszteled, szereted megad, akkor nem öntömjénezésről írok.
Elfogadod azt, aki valójában vagy.
Megismered, felismered, hogy valójában azonos vagy Isteni tenmagaddal. Egy vagy Teremtőddel és egy mindenkivel, mindennel.
Tiszteled és szereted magad annyira, hogy megbocsátasz minden ellened elkövetett, mondott, -akkori értékítéleted szerinti,- ártásért, mert tudod, hogy valójában sérthetetlen vagy. Tudod, hogy valójában nincs ember, illetve nincs olyan lény, aki ártani tudna neked.
csoda.jpg
Megtanultad, megértetted, hogy valójában ártani csak te tudsz magadnak. Ez az ártás nem más, mint az önmagad leértékelése.
Amikor valakinek lehiszed, amikor azonosultál azzal, majd bevetted azt a hazugságot, hogy kicsi, kevés, értéktelen vagy.
Ha racionálisan szemléled magad, akkor rájössz, hogy AKI valójában vagy, az sérthetetlen, bánthatatlan, teljes és egész.
Úgy tökéletes, ahogy van.
Olyan "fogaskerék" a "teremtés gépezetében", aki / ami nélkül nem működne, nem úgy működne, mint azt megtervezte a Teljes, Egész, és Tökéletes EGY.
Jelenlegi nézőpontom szerint egyetlen bűn létezik:
Leértékelni, bántani, vádolni tenmagam valamiért, amit bevettem, elhittem, elképzeltem, kikövetkeztettem, számítottam, de a világon semmi közöm hozzá.
Add vissza, tedd le, felejtsd el és végre vedd észre azt a Tökéletes Csodát, AKI VAGY!