Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aki dudás...

2020.09.22

„…Aki dudás akar lenni,
pokolra kell annak menni,
ott kell annak megtanulni,
hogyan kell a dudát fújni.

Aki dudás akar lenni,
pokolra kell annak menni,
ott vannak a pénzes kutyák,
abból lesznek jó nagy dudák….”

Népdal, részlet

Ma azt az üzenetet hoztam, amire elfelejtettünk igen régóta figyelni.
Nevezetesen, hogy a magyar nyelv mágus nyelv és a magyar népművészet minden eleme tartalmazza azt az ősi, Isteni kódot / kódokat, amivel visszatalálhatunk az Egyhez, az Egységbe.

A fenti népdalrészlet elmondja a lényeget. Aki szeretne az Egységbe érni, annak saját poklába kell „alászállni”, megismerni, tudni használni és felemelkedni.
Felhívja arra is a figyelmet, hogy a Mannonnak (pénzes kutyák) áldozni és felemelkedni egyszerre nem lehet.

Most van itt az ideje annak, hogy eldöntse mindenki saját belső útmutatása alapján, hogy mi az, amit valójában szeretne?
Marad ebben az elanyagiasodott világban és éli az élvezetek életét, vagy továbblép.
Ezt nem lehet és nem is tudod elsajátítani tanfolyamokon, bármennyire is hirdetik, - és bármennyibe is kerül- ez egy belső választás kell, legyen, amit nap, mint nap meghozol és hatalmas önfegyelemmel meg is tartasz.

A „pokolra szállás” egyértelműen kimondja, hogy szállj magadba, a legbelsőbb szentélyedbe ismerd meg azt. Használd (és ne kihasználd), azt az erőt, amit ott találsz. Hiszen meg kell tanulni a „dudát fújni”.

duda.jpg

Most a Helyreállítás Kora van. Mindazt, amit elfelejtettünk, amire nem emlékszünk a hasított világ Mannonjának káprázata miatt, most lehetőségünk van megtalálni.
A férfi félistentől, az Egész Teremtővel kapcsolatba kerülve, Vele élni, Benne lenni.

Ehhez önismeret kell.
Ehhez szembe kell néznünk, nagyon őszintén a saját poklunkkal, azaz gyengeségeinket, félelmeinkkel. Saját magunknak kell megtalálnunk a kivezető utat a pokolból, ami egyszerre nagyon nehéz, és fantasztikusan könnyű.
Meg kell hozni azt a döntést először, hogy mi az, amit valójában szeretnénk? Majd a döntésünk alapján tovább menni.
Bármerre indulsz el, bármit döntesz, tudd, hogy mindig kapsz segítséget.
Ha az anyag káprázatát, illúzióvilágát választod, akkor a nagyhatalmasok fognak segítségedre sietni, hogy még többet, még jobbat, még szebbet…stb tudj birtokolni, egészen földi halálodig.

Ha azt választod, hogy kijössz az illúziók világából és az Igazság, az utad, akkor Istenanya és Istenatya lesz veled, segít neked Hazatalálni.

A döntés a te kezedben van, és senki nem kérheti számon döntésed okát, csak te saját magadtól.

Ha a racionalitást, az ész világát választod, az illúziók világát, és a káprázat talaján akarsz élni, vagy ha a Szív Útját ami, a szeretet, elfogadás, tisztaság, igazság és Egységbe vezető Út csak tenmagad okolhatod.
Nincs külső tényező miként kívülálló felelős sem.

Kép: Internet