Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Föld belseje

2022.06.05

Túl fogod élni. Új megoldások, új kezdetek.

Legendák szerint a Föld belsejében található egy titkos, föld alatti világ, az Agartha, amit számos ősi kultúra megemlít a történeteiben. Á
llítólag többen is élnek itt az ősi elveszett birodalmak, például Lemuria, Atlantisz és Aryavarta lényei közül.

A hindu és a kelta tanokban föld alatti világhoz vezető barlangokról és bejáratokról is írnak. A tibeti buddhizmus említést tesz a titkos és misztikus Shambala városáról, ami állítólag a Himalája hegység belsejében található.
Sokan kutatták a Föld fizikai belsejét, ám nem jártak sikerrel. A föld alatti birodalmakat övező rejtélyek ezért máig fennmaradtak: vajon tényleg létezik a hely fizikai szinten is, vagy csak egy másik tudati szinten?

A megoldások gyakran ott rejlenek, ahol már nem észleled őket.
Ezek a problémáidat és élethelyzeteidet megoldó meglepő megoldások.
Ha valamilyen akadállyal kell szembenézned, vagy megreked az életed, és fogalmad sincs, mit tegyél, biztos lehetsz abban, hogy mindig van kiút.
Ezt is túl fogod élni, és a dolgok jól alakulnak majd.

Mit tehetsz, hogy megváltoztasd az energiádat vagy a szemléletmódodat?

2.jpg

A Csillagmag jóskártyák csillagszülöttek számára készültek. Olyan lelkeknek, akik vágyakoznak a misztikus és ismeretlen dolgok után. A csillagszülöttek "öreg lelkek", akik a Földön kívül már más helyet is megtapasztaltak.

Talán mindannyian csillagszülöttek vagyunk. Néhányan azért rendelkezünk erősebb képességekkel, mert vékonyabb rajtunk az emlékezés fátyla. Lehetséges, hogy egyes lelkek inkarnációik során több időt töltöttek ismert és ismeretlen univerzumokban, vagy csak nemrég tértek vissza onnan.

Misztikusok, teológusok, filozófusok, tudósok, látók, szentek, költők és bölcs öregek próbálják évszázadok óta megfejteni a csillagok rejtélyét és azt a részünket, ami földi létünk felett áll: azt az intelligens forrását az életnek, ami bennünk lélegzik. A lüktetést, ami forgásra készteti a bolygókat, és előidézi az évszakok váltakozását. Azt a részünket, ami emlékezik és örökkévaló. Ami mindent tud, és túléli a fizikai test halálát. A bennünk rejlő intelligens részt, ami kapcsolatban áll a világegyetem rejtélyes intelligenciájával.

Egyes teremtéstörténetek a csillagokról is említést tesznek. Ősi egyiptomi szövegek szerint az istenek a csillagokról érkeztek. Ozirisz az Orion csillagképről, Ízisz a Szíriuszról, az éjszakai égbolt legfényesebb csillagáról, és így tovább. Ők együtt teremtették az emberiséget. Az egyiptomi gízai piramisok – melyet a világ hét csodájának egyikeként tartanak számon – az Orion öv három csillagának (Mintaka, Alnitak és Alnilam) elhelyezkedésével összhangban épültek. A Föld másik felén, a mai Mexikóváros közelében fekvő Teotihuacan ősi városában is találunk piramisokat, a Nap-piramist, a Hold-piramist és a Ketzalkóatl (Quetzalcoatl) templomot, melyek elhelyezkedése ugyancsak az Orion három csillagának elhelyezkedését tükrözi. A mítoszok szerint az istenek a kozmikus együttállásnak pontosan ezen a helyén jöttek le a Földre.

A mexikói Yucatán-félszigeten az ősi maják kőből építettek templomokat és csillagvizsgálókat, hogy megfigyelhessék a fölöttük ragyogó csillagokat. Ők elképesztően precíz csillagászati naptárjukról is híresek. Arizona államban az őslakos anasazi indiánok (a hopi indiánok ősei) arra a három mesára (táblahegy) telepedtek le, amik az Orion csillagainak megfelelően helyezkedtek el.

A nyugat-afrikai Maliban a dogon törzs egy hihetetlen legendával és ünnepséggel adózik Szíriusz előtt. A törzs szigui-ünnepét akkor tartják, amikor a Szíriusz bejárja a saját pályáját. Legendájuk szerint 3 ezer évvel ezelőtt kétéltű lények érkeztek törzsükhöz a Szíriuszról.

Az Egyesült Királyságban, Aveburyben és Wiltshireben található neolitikus kőkörök és kőgyűrűk a Tejút formáját másolva épültek. A Stonehenge kövei tökéletesen pontosan fogják be a nyári és téli napforduló első napsugarait. A világon ezeken kívül még számos olyan templom és istentiszteletre alkalmas hely található, amik a csillagok elhelyezkedését tükrözik.