Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


5:5:5

2021.05.05

2+0+2+1+0+5+0+5=5

Az 5-ös szám a mágia száma.
Asztrológiai megfelelője: Merkúr

Kulcsszavak:
Változás, alkalmazkodás, reform, hit abban, hogy minden átalakulás jót szül Kommunikáció, tudás átadása, tanulás, tanítás, tanult bölcsesség
úton lenni, mozgás, változás, változékonyság
gyermek
gyors észjárás, gondolkodás, rugalmasság
Alacsony szinten: idegesség, nyughatatlanság, megbízhatatlanság, rugalmatlanság
Tarotban: Főpap (tanítás, tanulás, emelkedés)

„Meg akarsz felelni az élet isteni törvényeinek, és tiszteletben akarod tartani az emberi tapasztalást.
Eljött az idő, hogy a lényedben ragyogó fény élő példájává válj. Sok teendő vár rád ahhoz, hogy a régi, kórosan ragaszkodó sejtjeidtől megtisztulhass, és kényszeres viselkedésedet olyan természetes életmóddá változtasd, amely belső vezettetéseddel összhangban van. Amikor azonban a benned dúló erős vágyak elragadnak, nagy a veszélye annak, hogy belemerülj a drog vagy kábítószer élvezetébe vagy a velük való üzletelésbe.

Lelked szeretné újra megtalálni a Forrással való kapcsolatot, amelynek emléke mélyen beivódott a memóriádba, és őrzi ezt az emléket. Az emberiséget szeretnéd magasabb fényre ébreszteni, de előbb magadat kell átfényesíteni belülről. Meg kell lelned a belső fényt ahhoz, hogy az emberiség fáklyavivőjévé válhass”.

Ha az 5 a változás, a mozgás, a lendület száma, akkor az 555-ben triplán megjelenik az energiája.
Mindez a szerdai napon, aminek 5-ös a száma.

A változás elfogadása mindig együtt jár az elengedéssel.
Mindig jól jár az, aki hagyja a sorsot intézkedni.

555.jpg

Mint már írtam a Tarotban a Főpap V. Nagy Arkanuma a mai nap.
Röviden úgy szoktam megfogalmazni az engem keresőknek, hogy a tanulás, tanítás lapja. Nyilván ennél azért jóval összetettebb.
A Főpap a hit világát, a bizonyosságból eredő mély bizalmat testesíti meg.
 Ez az értelmezés sok szempontból kedvező, mert az általa kifejezett bizalom ereje vonatkozik saját önbizalmunkra, életünk mélyebb értelmébe vetett hitünkre, és az ebből fakadó, a jövőbe vetett hitünkre is.
A kártya ezen kívül az etika és az erény útmutatója, valamint morális értékrendünkből eredő személyes szándékainkat is jelképezi. A főpap a tarot morális tanításai közé tartozik. Bár nem a főpapnő után következik, mégis hasonló gondolatkört képvisel. A főpapnő a földi élettől eltávolodó lelki tartalmak közvetítője, a főpap is egy spirituális, elvont keresést jelképez, az élet nagy kérdéseire keresi a választ.

Tennmagad keresése lelki birodalmakba vezet téged. E nap jelezheti a lelki tanítóval való találkozást. Légy nyitott a vele való találkozásra!
Van-e olyan bölcs tanító (a múltban vagy jelenleg), aki iránt vonzódást érzel?
Itasd át magad a lelki tanítók tanításaival. Keresd egy tanár vagy tanító jelenlétét. Kerülj bele csoportokba személyes növekedésed érdekében. Légy őszinte, nyitott és befogadásra kész ezekben a csoportokban. Figyelj oda a szíved utasításaira.

Ha az 555-ös számot gyakran látod, akkor jelentős változások várhatóak az életedben, melyek régóta várt eredményt hoznak majd meg, melyek igazodnak az igazi isteni célodhoz és lelki küldetésedhez.
Mivel a szám hármas formában jelenik meg, az energiája háromszorosára nő.

Mit tegyél a változás érdekében?

El kell engedned a régit, azt, ami már nem szolgál téged! Itt az ideje, hogy bízz abban, hogy az új, pozitív tapasztalások sokkal jobban fogják helyettesíteni a régi módszereket.

Felejts el minden kétséget és félelmet, és kérj útmutatást az Univerzumtól!

Ma napi mantra: Egyetlen hang van, amire hallgatnom kell, és ez a saját szívem hangja.

Szeretettel.heart

Kép: Internet