Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MAG-oldás

2014.05.27

Mi a MAG-oldás?

Szeretve tisztelt példaképem, Dr Szent-Györgyi Albert professzor úrtól idézve: „Tökéletesen mindegy, hogy kintről befelé, vagy bentről kifelé indulsz el a kutatásban, ugyan oda fogsz eljutni.”

Vagyis: Lehetsz planetológus, aki a bolygók kutatását végzi, vagy atomfizikus, aki a maghasadást tanulmányozza a végeredményed a legbelső MAG-hoz fog vezetni.

Amikor MAG-oldásokat végzünk, akkor, lebontjuk a legkülönfélébb gátakat, átalakítjuk az érzelmi blokkokat, hogy az tiszta legbelső MAG maradjon egy szabad, életigenlő és boldogsággal teli élethez.

Ezt a folyamtatot segíti minden résztvevő, aki egyfajta dráma játékkal mutatja meg – mint egy színházi darabban, ahol Te vagy a főszereplő, Te vagy a rendező és Te vagy az operatőr is -, hogy hol is van az a blokk, ami akadályozza a kiteljesedést.

Technikája: Családi energia rendszert ötvöztem a dráma és TEK kineziológiával, csipetnyi coachingot adtam hozzá és elhoztam neked is, hogy minden célodat úgy tudd megvalósítani, hogy az ne egy Marionett bábú szerinti, ide-oda csapódás legyen, valamiféle külső erőktől, hanem a TE, saját magad által meghatározott és boldog, pozitív élet.

Legyen az egészség, pénzügyek, társválasztás, női-férfi erő, gyermek …stb ami a jelenlegi harmónia megbomlást okozza.

Erre várunk Téged is, sok szeretettel ! :)

Elérhetőség:
egyutt.megoldas@gmail.com

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.