Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MAG-oldás

2014.05.27

Mi a MAG-oldás?

Egy egyedi oldás trió.

Ha alaposan megnézzük, akkor itt három állítás van egyben.
Azaz egy megoldandó helyzetet, blokkot, akadályt három tér-időből szemlélünk és oldunk, avagy transzformálunk át.

Hogy Mi ez a hármasság? 
1. Jelen helyzet /blokk állítás   
2. Optimális helyzet /cél felállítása          
3. Eredeti /gyökér ok állítása

Tehát a jelenlegi helyzetből kiindulva, megnézzük a vágyott állapotot. Elmegyünk a kiinduló okra és onnan göngyölítjük fel az egész helyzetet, egészen a célig.

Bert Hellinger alkotta meg a családállítás módszerét, amit lehetőségem volt tanulmányozni és struktúráját saját technikámba építeni.
Pozsgai Nikoletta, aki megalkotta a SzInT (Személyi Integrációs Tréning) módszerét, és lehetőséget biztosított arra, hogy tanulmányozzam ezt, amiért a mai napig hálás vagyok.

Ez a két módszer adta meg azt az indulást, amiben kifejlesztettem egy teljesen egyedi, és máshoz nem hasonlítható módot arra, hogy hozzájárulás lehessen mindenkinek, aki választja a tovább fejlődés és / vagy elakadásainak megoldására.

Más technikákkal szemben itt egy állító, három állítást csinál egymás után. Ennek azért van jelentősége, mert mindaddig míg nem látja meg, nem érzi át, nem fedezi fel a lehetséges kiutakat a helyzetéből, amivel eredetileg a MAG-oldásra jelentkezett, addig nincs az ügye megoldva.
Megoldottnak azt tekintjük, amikor a kliens eljut a felismeréshez, hogy mi a megoldás.
Nem mi oldjuk meg helyette, ezt fontos hangsúlyozni. Ő fejti meg a saját feladatát, de a jelenlevők támogatják abban, hogy abban a pillanatban elérhető legteljesebb képet, így megoldást kapja.

Az együttléteknél használjuk a morfogenetikus mező erejét, információit, a kineziológiát, szerepjátékokat a jelentkezőkkel.
A térben megjelenítjük a szereplőkkel a jelenlegi elakadt helyzetet, azt a helyzetet, amit az „állító” ideálisnak tart, majd elindulunk az alakadás kezdeti okától, és minden a jelen problémához tartozó és ott fogva tartó gátat, akadályt, félreértést kioldva, lebontva jutunk el a kívánt célig.

Látszólag lehetetlennek tűnik, hogy miként tudják teljesen idegen emberek felvenni bizonyos családtagok energetikáját, akár gesztusait, mozdulatait, viselkedését, úgy, hogy azzal az illetővel soha nem találkoztak. Az egyéni állítás során pedig szimpla tárgyak veszik fel ezeket a szerepeket és az állításban résztvevő képes átérezni a tárgyak által képviselt személyekhez kötődő dinamikákat.

Ezt a jelenséget az emberek többsége ismeri, és akkor beszélünk róla, amikor azt mondjuk “ahogy fent úgy lent, s ahogy lent, úgy fent.” A szöveg a legrégebbi fennmaradt alkímiai szövegek egyike, amelynek forrása a Smaragdtábla. Az üzenete az, hogy minden gondolatnak és minden természeti dolognak ugyanaz a forrása. Ez azt jelenti, hogy ami bennünk történik, az leképződik a külvilágban és fordítva.

A visszajelzések alapján a módszer működik és jól működik.
Amennyiben szeretnél részt venni, megismerkedni ezzel módszerrel úgy szeretettel várlak alkalmainkon.

Jelentkezésedet az egyutt.megoldas@gmail.com címre küld kérlek.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.