Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MAG-oldás

2014.05.27

Mi a MAG-oldás?

Szeretve tisztelt példaképem, Dr Szent-Györgyi Albert professzor úrtól idézve: „Tökéletesen mindegy, hogy kintről befelé, vagy bentről kifelé indulsz el a kutatásban, ugyan oda fogsz eljutni.”

Vagyis: Lehetsz planetológus, aki a bolygók kutatását végzi, vagy atomfizikus, aki a maghasadást tanulmányozza a végeredményed a legbelső MAG-hoz fog vezetni.

Amikor MAG-oldásokat végzünk, akkor, lebontjuk a legkülönfélébb gátakat, átalakítjuk az érzelmi blokkokat, hogy az tiszta legbelső MAG maradjon egy szabad, életigenlő és boldogsággal teli élethez.

Ezt a folyamtatot segíti minden résztvevő, aki egyfajta dráma játékkal mutatja meg – mint egy színházi darabban, ahol Te vagy a főszereplő, Te vagy a rendező és Te vagy az operatőr is -, hogy hol is van az a blokk, ami akadályozza a kiteljesedést.

.

Mag-oldás összetevői:

Ízlés szerinti ember 6-10 állító, 6-10 segítő

1 terem

1 vezető

nagy adag Családállítás módszere

személyre szabott TEK módszer

ízlés szerinti dráma módszer

csipetnyi Coaching módszer


fa10.jpgA családállítás alapja:

Bert Hellinger a családállítás kidolgozásakor abból a felismerésből indult ki, hogy az élethelyzeteinkben felmerülő problémák nem mindig vezethetők le közvetlenül a saját életünkben zajló eseményekből.Életünk szorosan összefügg a családi rendszerünkkel, amely bizonyos szabályok szerint működik. A család egy olyan energetikai rendszer, amelynek gyógyító ereje van. Mivel személyiségünk gyökerei több generáción keresztül visszanyúlnak, tudattalanul meghatározzák viselkedésünket, érzelmi világunkat.

Annak az energiamezőnek köszönhetően, ami láthatatlanul összeköt felmenőinkkel, életünkkel meg nem oldott problémákat jeleníthetünk meg, és akaratlanul vehetünk át sorsokat, feladatokat.

Bármilyen családból származunk, innen kaptunk mindent, amivel az életünket sikerre vihetjük. Ha ezt elfogadjuk, szabadon áramolhat bennünk mindaz az erő és szeretet, amire szükségünk van, és megtapasztalhatjuk, hogy az élet egyszerűen visz bennünket.

Az ezzel való szembesülés már önmagában is gyógyító hatású lehet, ám ezen kívül a családállítás során módunk van különféle beavatkozásokra is, mellyel elősegítjük a családi energia-rendszer harmóniájának helyreállítását.


Hogyan történik a családállítás?

A családállítás sok elemében hasonlít egy interaktív előadáshoz. A jelen lévő csoportból kiválasztunk embereket, akik családunk és rendszerünk fontos szereplői, képviselői. Majd beállítjuk őket a térben. Innentől kezdve különleges dolog történik. A vezető segítségével a résztvevők akaratlanul is megjelenítik a valódi helyzetet és viszonyokat a családban. A teremben ülők egyben aktív részesei a történéseknek, felszabadult tudatállapotban képesek átélni a számukra eddig ismeretlen lélektani helyzeteket.

A családállításnak az egyik legnagyobb értéke, hogy a résztvevők felismerik azokat a rendszereket, melyek irányítják, befolyásolják életüket, szervezetüket, karrierjüket, a családi és társadalmi kapcsolataikat.

Azáltal, hogy felismerjük ezeket a rejtélyeket és vállaljuk a tetteinkért a

oreg-tolgyfa.jpg

 felelősségünket, rátalálhatunk az erőre, az összeszedettségre, a kötődésre és a szeretetre. Ezek a megtapasztalások új erőt adnak az életünkhöz.

Mindaz, amit a családállítási munka során a rendről és a szeretetről megtapasztalhatunk, maga az élet iskolája.

Elmélyíthetjük a kapcsolatot a saját lelkünkkel, rátalálhatunk a saját sorsunkban rejlő erőre, és rábízhatjuk magunkat ez élet sodrására.

Ha úgy érzed, valami elakadás van az életedben, ne habozz, gyere el egy családállításra, feltárjuk a problémát és közösen megoldjuk azt. Meglátod, csodákat tesz majd az életeddel!


A TEK(transzgenerációs epigenetikai kineziológia) módszerével: hamarabb jutunk el, személyre szabottan, hogy adott problémában merre induljunk el, evvel kizárva a felesleges köröket.

A dráma-i elemekkel: akkor dolgozunk elsősorban, amikor valaki egészségügyi problémával keres fel.


napocska_671281_39281.jpgA Coach módszerekkel: a célt tudjuk azonnal meghatározni, szabatosan és pontosan.

 Ha meg szeretnéd érteni, és meg szeretnéd oldani az életed jelenlegi problémáit, a kulcsot a kezedbe adom.
Rajtad áll, hogy a kincsesládád kinyitod-e?

Erre várunk Téged is, sok szeretettel ! :)

Elérhetőség:
egyutt.megoldas@gmail.com

Képek: Internet

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.