Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha te vagy a vagy, nem vagy a nemvagy....

2019.02.14

A francia iskolákban hivatalosan mától nincs Anya és Apa, csak Szülő 1 és Szülő 2.- adta hírül több hírportál.

Tovább vittem a dolgot és bár nem szoktam jósolni, most mégis ebből a szemléletből közelítem meg a témát.

Tehát törvénybe iktatódik, hogy Anya helyett Szülő 1, Apa helyett Szülő 2 a használatos. Praktikusan a gyerek helyett Szaporítmányokat kell majd alkalmazni a megfelelő számmal ellátva.

Induljunk a kezdetektől:

Jövőbeni Szülő1 megismerkedik, jövőbeni Szülő 2-vel. Szeretik egymást. Életüket emiatt összekötik. Elballagnak az szülő1könyv vezetőhöz és ékes szülő1nyelvükön elmondják, hogy ők mostantától holtodiglan – holtáiglan egy pár.

Telnek, múlnak az évek. Észreveszik, hogy életük nem teljes, hiányzik belőle valami, így bemennek a klónbankba. Mert mivel hogy ebben a felállásban, előbb-utóbb megszűnik a természeten, úton létrejövő szaporodás, konzervatív nevén: szülés.

A törvényt megalkotóknak szembe kell azzal a problémával nézniük, hogy amennyiben azonos neműek a Szülők, akkor vagy kifejlesztik az osztódással szaporodunk projektet, vagy megfelelő mennyiségű klónbankot hoznak létre, ahol ki lehetett a szülőegységet iktatni. - Micsoda megkönnyebbülés. - Ez az egyszerűbb a Föld kihalása ellen, így maradtak a klón bankok.

A klón bankok hatalmas épület együttesek, ahol a kezdetektől egészen kisiskolás korig lehet válogatni a Szaportmányokból.000.jpg

Tehát Szülő1 és Szülő2 leül a központi számítógép elé és az adatbázisból kiválasztja a számukra megfelelő Szaporítmányt. Fantasztikus a modern kor, mert bármilyen paramétert meg lehet adni, ahogy a Szülő páros megálmodja:

  • haja színe
  • szeme színe
  • termete
  • képességei
  • erősségei
  • …..stb.

Lehetőség van a képi megalkotásra is, de arra is, hogy bármelyikük bemenjen és őt klónozzák. Ezt a mi Szülőpárunk nem preferálja, mert nem tudtak egyezségre jutni, hogy melyikük legyen a klón alany.

Tehát terveznek, válogatnak a meglevő készletből.

0002.jpg

Természetesen itt már mindenki nem nélküli, miként az okos, és nagy tudású emberek még az előző rendszerekben felfedezték és törvénybe is iktatták, hogy tizeniksz nemet lehet magánénak tudni, minden földi Szaporítmánynak.

S mert valamelyik Őskövület még látott olyat, aki hallott arról, hogy volt valaki, aki találkozott már olyannal, aki egykor olvasott a szabad akaratról, így a nem bármikor változtatható, jelentősége nincs mondta ki a törvény hiteles képviselője, s így ez is törvénybe iktatódott.

Szülőpárosunk a jól végzett családtervezés után elment a közeli vízpartra, romantikus sétára. Ahogy róják a kilométereket Szülő1 a homlokára csap és azt mondja Szülő2-nek:

-Szülő2, ha elemzem a nevünket, akkor azt kell, lássam, hogy SZÜL-Ő. S bár amennyiben a nőnemet választanám, -elvben megtehetném-, de nincsenek olyan berendezéseim, amivel ezt megtehessem, hiszen voltaképpen én mégis csak egy hím egyed vagyok. Ebben az esetben, szabad akaratommal egyetértve, kikérem magamnak, hogy engem bárki is Szülő1-nek hívjon.

Legyen a nevem mától Klo, hiszen klónozással jöttem létre.

És mély egyetértésben rótták tovább kilométereiket.

Kép: Internet