Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fényben

 

medolight.jpg

A Medolight

A Medolight készüléket a leghatékonyabb alkalmazás jegyében tervezték. A vörös- és infravörös tartományok keverékének pulzáló alkalmazása biztosítja a legjobb körülményeket az egészséghez, a megelőzéshez, és a rehabilitációhoz.


A specialisták fénykezeléssel kapcsolatos klinikai tapasztalatai alapján a Medolight alkalmazási területei a következők:

  • betegségek megelőzése és kezdeti stádiumú kezelése, a betegség utáni felépülés gyorsítása;
  • különféle szervi problémák kezelése;
  • elősegíti a szabályzó rendszerek (központi idegrendszer, immunrendszer, endokrin rendszer) működésének helyreállítását;
  • stressz- és feszültségoldás;
  • fájdalomcsillapítás, hajszálerek keringésének javítása, duzzanatok csökkentése;
  • helyi gyulladáscsökkentő folyamatok beindítása;
  • enzimek aktiválása. Ez nitrogén-monoxid kibocsátással jár együtt, ami aktívan részt vesz a szív- és érrendszer, valamint az idegrendszer szabályozásában, illetve a szövetekben lejátszódó különböző folyamatokban;
  • a sejtek anyagcseréjének élénkítése, ami szükséges a sejtek létfenntartó folyamataihoz és védekező mechanizmusaik működéséhez;
  • segíti a szervezetet a káros sugárzások elleni védekezésben és hozzájárul az egészségre ártalmas sugárzásfajták negatív hatásainak csökkentéséhez.

A Medolight:
erősíti szervezetünk általános ellenálló képességét, így hatékony a fertőzések megelőzésében;

  • segít a megfelelő vitalitás fenntartásában.

Szinte minden évben beköszönt az influenzajárvány. A hideg évszak kezdetekor minden évben érdemes előre gondolkozni és megerősíteni immunrendszerünket.

A Medolight fényterápiás készülék hatékonyan erősíti meg a szervezet saját védekező mechanizmusait.
Érdemes rendszeresen egyszer használni, hogy felvértezzük a szervezetünket az influenza és a megfázások ellen, hogy csökkentsük a stresszt, és hogy javítsunk az általános közérzetünkön.

Kipróbálnád?
Bejelentkezést kérek szépen az egyutt.megoldas@gmail.com címen.

biotron.jpgszin.jpg

A Bioptron Lámpa egyszerűen és biztonságosan használható eszköz, amely hatásos, mégis kíméletes alkalmazást tesz lehetővé.
A színek ereje

Előfordul olykor, hogy erőtlennek és kedvetlennek érezzük magunkat. Gondolt már arra, hogy esetleg az Önt körülvevő nem megfelelő szín lehet az oka? A színek alapvetően fontosak a test és a lélek számára, és hangulatunkra, tudatunkra is hatással vannak.

A szivárvány 7 színe
Amikor a nap rásüt az esőcseppekre, az égen szivárvány jelenhet meg.
Mikor a napfény átszűrődik a vízcseppeken, melyek apró prizmákként működnek, sugarai hét színükre válnak szét. A napfény látható fehér fényként jelenik meg számunkra, valójában a sugarak az összes látható színt tartalmazzák. A szivárvány hét színárnyalatból áll, mivel a vízcseppek prizmája megtöri a fehér fényt, és piros, narancs, citromsárga, zöld, kék, indigó és violakék (lila) színekben vetíti tovább. Minél nagyobbak a cseppek, a szivárvány színei annál tündöklőbbek lesznek.

Érezzük a színek hatását
A színek, energiák. Minden egyes színnek külön hullámhossza és frekvenciája van. Ennek következtében érezhetjük úgy, hogy nemcsak vizuálisan hat, hanem a bőrön keresztül tudatunkra is hatással van.

A csakra töltés
Az egészség nemcsak testi, hanem érzelmi, mentális és lelki állapotunkkal is összefüggésben áll. A csakra elmélet szerint minden élőlényt a testében egyenletesen áramló energiák éltetnek. Az emberi testben hét nagyobb energiaközpont található, ezek a csakrák (a csakra jelentése szanszkrit nyelven „kerék”).
A színes fény testünk hét fő csakráját aktiválja. A csakrákat lüktető energiatölcsérekként képzelhetjük el, testünk színes akkumulátoraiként; ha fel vannak töltve, kiegyensúlyozottnak érezzük magunkat, ha viszont egy is kiürül, azt az egész szervezetünk megsínylelheti. A színes fény célja, hogy csakráink mindig fel legyenek töltve energiával.


Az alábbi ábrán találhatjuk az egyes csakrák nevét a kapcsolódó színnel és testtájjal együtt.

fenyterapia.jpg

A színek és hatásaik

A vörös az egészség, a tűz, a hő, a vér, a szenvedély, az akaraterő, a harag, az indulat, a veszély és a pusztítás színe. Ösztönöz, izgalomba hoz, ingerel. A hatalom és erő érzetével tölt el. Feltölt energiával, aktivitásra serkent, fokozza a szenvedélyt, ösztönös reakcióra késztet. A vörös ott van a közlekedési lámpák fényében, de a Vöröskereszt emblémájában is.
 

 

Vörös

A narancssárga derűs, kreatív és meleg színe harmonizálja a testi energiákat a szellemi potenciállal. A narancs az alkotóképesség és az alkalmazkodás színe, jó közérzetet és vidámságot teremt, melegséget áraszt. A jólét és az önbecsülés színe. A narancsszínre festett étkező meghitté teszi a családi összejöveteleket, a lenyugvó nap fénye megnyugtat és ellazít.

 

 

Narancssárga

A sárga az értelem és a befogadó készség színe, a hagyományok, az élet és az öröm szimbólumaként tartják számon. Fontos szerepe van az önértékelésben; a személyiség színeként a levertség és a búskomorság hatásos ellenszere. Segíti a logikus gondolkodást, függetlenséget, tiszta látásmódot sugall, vonzerőt és a magabiztosságot kölcsönöz – ezért viselnek az üzletembereknek előszeretettel sárga nyakkendőt.

 

 

Citromsárga

A zöld a szerelem, a lendület, a zsendülő, új élet, a tapasztalatlanság, termékenység, remény és egyensúly színe. Az érzelmek széles skáláját képviseli, egyes kultúrkörökben a babona és az irigység szimbólumaként ismert. Remek stressz oldó, akárcsak egy séta a zöldben.

 

 

Zöld

A kék még a zöldnél is erősebb nyugtató hatással bír, így felfokozott érzelmi állapotban különösen hatásos lehet. A meditáció és a szellemi kiteljesedés színeként ellazítja elménket. A kék az igazság, a hűség, az őszinteség és a nyugalom, valamint a magasabb rendű szellemi képességek színe. Az út mentén látható kék jelzőtáblák nyugalomra és türelemre intenek, míg a kék egyenruha a biztonság és megbízhatóság szimbóluma.

 

 

Kék

Az indigókék kiváló hatással van a fegyelemre, a szervezettségre, a bizalomra és a hatékonyságra, segít leküzdeni a különféle függőségeknél kialakuló érzelmi hullámvölgyeket. Az indigókék előcsalogatja a félelmeket és önállóságra ösztönöz. Az átgondoltság, céltudatosság és kötelességtudat jelképe – ezt üzeni az indigókék öltöny és a nálunk már múltba veszett iskolaköpeny is.

 

 

Indigókék

Pszichológiai szempontból az ibolyakék az önismerettel és a spirituális tudatossággal áll kapcsolatban. Mindig is a gyógyító színek között tartották számon. Elősegíti az egó és a szellem egységét. Az ibolyakék az önismeret színe. Különösen intenzív hatású, ezért használata gyermekeknél nem ajánlott. Elmélyültséget fokozó, spirituális színként a templomokban és különféle vallási eseményeken is gyakran megtaláljuk; a lila szín láttán közelebb érezhetjük magunkat a felsőbb hatalmakhoz, és könnyebben találunk megnyugvást. A lila eltereli gondolatainkat a hétköznapi gondokról, ezért gyakran találkozhatunk vele egészségügyi intézményekben és idősek otthonában.

 

Kipróbálod?
Bejelentkezést kérek szépen az egyutt.megoldas@gmail.com címen.