Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Érintő kezelés és más

2018.10.24

Azt mondja az öreg gyógyító asszony:

Nem a hátad fáj, hanem a teher, amit hordoz.

 

Napjainkban, szinte népbetegség a hát, derék fájdalom. Ha a nyugati medicinához fordul az érintett, akkor jó szerével gerinc sérvet és / vagy ferdülést állapítanak meg, amit ha lehet is kezelni módszereikkel, akkor legtöbbször a műtéti beavatkozást javasolják. Ritkább esetben a fizikoterápiát, vagy különböző kemikáliás gyógymódot.

Nem akarom támadni a gyógyszereket, mert van az a helyzet, hogy elengedhetetlenül szükséges, de érdemes azt tudni, hogy ez a kivételes eset.

Az alábbi eseteket klienseim mondták el, élték meg:

  1. B. Zsuzsa (46 éves):

Derékfájdalommal kerestem meg az orvost. A röntgenfelvétel szerint porckorong sérvem van, egymás alatt 3. A hátcsigolyáknál a 10-11-12 között. Műtétet javasolt, amibe nem mentem bele. Bár azt mondták veszélytelen, de féltem tőle. Nagyon sokat szenvedtem, mert őrült fájdalmam volt a legkisebb mozgásra is. Két marokra szedtem a diclofenac tartalmú gyógyszereket, de attól meg szív panaszaim lettek. Barátnőm javaslatára kerestem meg Évát.

Az első kezelés után, fájdalommentesen tudtam lehajolni és megfogni a bokám. Második kezelés után már állandósult a fájdalom mentesség. Most voltam a harmadik kezelésen, ahol már a lelki oldalát dolgozzuk fel a hátfájásomnak.

Köszönöm!

  1. H. László (62 éves)

Csípő fájdalmaim voltak, sokszor a járás is nehezen ment. Időváltozásokat azonnal éreztem, nem egyszer fel sem tudtam kelni. Diclofenac-ot szedtem, de jelentős javulás a fájdalomban sem volt.

Éva írását olvasva kerestem meg. Eddig négyszer voltam nála. Már a második kezelés után teljesen fájdalommentesen tudtam lépni, élni.  Igaz először féltem, hogy fájdalmat fog okozni a kezelés, de nagyot tévedtem, Egyáltalán nem fáj, inkább kellemes, ellazít.

Nagyon hálás vagyok! Folytatom a kezelést, mert meg akarom érteni és fel akarom dolgozni az okokat is.

  1. Judit (24 éves)

Már kisiskolás koromban kiderült, hogy gerincferdülésem van, de nem nagyon foglalkoztam vele középiskolás koromig. Akkor már érdekeltek a fiúk és zavart, hogy nem tökéletes a hátam. Ülőmunkát végzek jelenleg, ami nagy teher a hátamnak, nehezen mozgok. Ráadásul egy olyan munkahelyem van, ahol „nem illik” mutatni, hogy fájdalmaim vannak. Nem illem kérdése, amikor kétszer meg kell, gondoljam, hogy felálljak-e az íróasztalomtól, főleg, ha az nap többet ültem. Legszívesebben ordítottam volna a fájdalomtól.

Évával kétszer találkoztam eddig terápiás célzattal. Teljesen elmúlt a fájdalom. Vőlegényem azt mondta, hogy úgy néz ki, mintha egyenesebb volna a gerincem is.

Izomteszttel megnéztük, hogy előző életeimből erednek a gerincferdülés gyökerei. Most ezt dolgozzuk fel.

Hálás vagyok és boldog, hogy találkoztam Évával és ilyen hatásosan tudott segíteni!

csigolyak.jpg

A fenti történetek tökéletesen bizonyítják, hogy nem feltétlenül kell műtét, vagy gyógyszeres kezelés. Elég időt, energiát ajándékozni magunknak és meg lehet szabadulni a betegségektől. Sok esetben, elfelejtünk a testünkkel kommunikálni. Ha fájdalmat élünk meg legyen az sérülésből adódó, vagy akut fájdalom, akkor addig halogatjuk a megoldást, míg már egyre bonyolultabb visszafordítani a folyamatot.

Természetesen az ideális az, ha a megelőzésre koncentrálunk. Viszont amennyiben kialakult a betegség, akkor érdemes megfontolni az ÉRKEZ (érintő kezelés) létjogosultságát.

Szeretettel!

Képek: Internet