Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


WAKAME

2013.01.29

wakame.jpg

 1 - nem kell semmilyen erőfeszítést tennie 

2 - nem kell fogyókúráznia 
3 - egyetlen szokását sem kell megváltoztatnia 
4 - és minél többet eszik, annál jobban fogy 

Hogyan lehetséges ez? Elegendő mindössze naponta EGYETLEN 1 WAKAME-t bevennie, hogy annak FOGYASZTÓ hatása automatikusan hasson 24 órán keresztül. Csupán néhány lépés elég 10 kg leadáshoz. HASZNÁLATI MÓD: A két fő étkezés előtt 25 cseppet folyadékban feloldva bevenni. 
Az Ön számára semmilyen kockázattal nem jár ez a próba, mert ha bármikor, bármilyen okból, nem lenne 100%-ig elbűvölve az elért eredménytől, elegendő visszaküldenie WAKAME flakonját (flakonjait) 10 napon belül, akár üresen is, és azonnal visszatérítjük Önnek a pénzt. Így a próba Önnek egyetlen fillér kiadással sem jár majd. 
FONTOS: AZONNAL hagyja abba a termék szedését, ha túl sokat fogy."

 

Olvasom a hírlevélben, amit ma reggel kaptam … és állok döbbenten a hír előtt.

Az, hogy vannak emberek, akiket meg lehet avval vezetni, hogy otthon ül a TV előtt, eszi a zsíros ételeket, lefojtásnak hozzá ( utána) a méteres átmérőjű tortákat és minél többet eszik annál karcsúbbá válik, nos… ez az ember, nem a Wakame-tól lesz kórósan vékony, ebben egészen bizonyos vagyok.

Illetve még csak ki sem zárnám teljesen a dolgot, mert hisz fogamzásgátlóként is ismeretes a ’C’ vitamin, ha képesek vagyunk az elhinni, hogy ha ezt szedjük, akkor nem fogan gyermek.

… és itt van, az eb elvermelve:
HA HISSZÜK!

Ha a hitem elég ahhoz, hogy fogyjak, akkor minek is szedjek én méregdrága ( 18 kg vagy afeletti súlyveszteségnél már harmincezer Ft az ára) szereket? Ráadásul sok esetben be sincs vizsgálva, hogy mi ez. Ennyi erővel lehet csapvíz is, amit méregdrágán adnak, hiszékenyeknek.

Ja és igen a pénz-visszafizetési garancia: Tessék mondani volt már valaki aki visszaküldte és kapott pénzt vissza? Sőt! Volt olyan, aki nem kapta vissza a csomagot ’A címzett ismeretlen’ postai üzenettel?

 

Tessék tudomásul venni, hogy egy egészséges étkezés és a személyre szabott mozgás az, ami a fogyni vágyókat segíti. Amikor nem fog visszahízni az, aki elkezdte EZT a folyókúrát, egész egyszerűen azért, mert ha erre áll át, az egy gondolkodásmód váltást is megtett.

És ez a kulcsszó: GONDOLKODÁSMÓD VÁLTÁS!          

Döntsd el, hogy mit szeretnél.

torna.gif

Tedd meg önmagadnak, hogy megtudod hogy milyen ételek azok, amelyek Neked használnak, amik nem mérgeznek, és amik nem rakódnak le.

Ehhez, ha kell igénybe, lehet venni szakemberek segítségét, akik egészen pontosan meg tudják mondani, hogy mit? Mennyit?  Miből és mikor egyél? Pl. egy képzett kiniziológus (transzgenerációs epigenetikai kineziológia ) akár heti, havi étrendet is tud javasolni, személyre szabottan.

Természetesen ugyan ilyen módon mozgást is, hogy Neked személyre szabottan, mi az ami kell és jó.

Ha már pénzt adsz ki azért mert álmaid karcsú alakját vissza, vagy el akarod nyerni, akkor tedd meg Magadnak azt a szívességet, hogy időt is szánsz rá és elmégy egy olyan szakemberhez, aki valóban tud segíteni.

 

Álmodozni persze lehet egy jó alakról, de nem baj ha tudod, pont annyira leszel sikeres ebben is, amennyi energiát áldozol rá!egeszseges_etelek-002_26922_272420.jpg