Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Világ vége, vagy fejlődés?

2012.05.05

Sokan mennek el mostanában, nem értik a hozzátartozók, hogy miért, hisz ha fiatalok is, látszólag egészségesek is meghalnak, rövid időn belül.

 

Óriási változás alatt-előtt vagyunk, a Föld is, az emberek is. Most válaszút elé léptünk.

Változni kell. Aki nem tud, nem akar, nem hajlandó... az elmegy. Aki nem éri meg a változás szükségességét, az sok esetben betegségekbe, majd halálba menekül.

Aki marad, annak el kell engednie a régit, lépni kell - ez most belső változás - és új utakra lépni. Egy sokkal inkább önismeret és önváltozás, mint külsőségek változása.

Ugyan azok a konstellációk most, mint 1848-ban, mint Jézus születésekor...stb. Az ország életében is nagy változás van, lesz, az emberek életében is.

Többen azért mennek el, és vissza is jönnek - nagyon hamar -, mint spirituális tanítók. Sokaknak maradniuk kell még, mert ami karmát (= ok-okozati összefüggések, tanulni való) a Földön szedtek össze, csak itt oldható fel.

Érdekes és nagyon nagy lehetőségekre adó időket élünk.

Romboló energiák vannak a Föld légterében, amik segítenek.

Bár ez ellentmondásnak tűnik, de nem az. Csak abból lehet újat elindítani, ami elpusztul... ha a régi csak kicsiny morzsája is megmarad, renoválás lesz.. Abban még megmarad a "lustaság" a " most még ennyi, annyi engedmény lehetősége".

Nagyon sok helyen van leírva, hogy jön az Aranykor.

Ha azt nézzük végig, hogy a Föld is egy spirális fejlődésen megy át (hisz ugyan úgy van lelke, mint nekünk. Erre sok bizonyíték van, most nem szeretnék erről írni.) akkor, azt is látjuk, hogy fejlődnie kell. Ahhoz, hogy ezt megtehesse, azt az irdatlan mennyiségű karmikus szemetet, amit felhalmoztunk, meg kell, pucolja, ki kell, tisztítsa Magából.

Ez sok módon mehet végbe, jég alá borulással, víz alá bukással...stb. Nem kell csodálkozni a már lezajlott és majd még eljövendő földrengések, árvizek, szökőárak nagyságán, gyakoriságán.

2015-ig ez a folyamat lezajlik, de tudni kell azt is, most jön a sűrűje

Ha megtisztult a Föld, akkor jön az Aranykor.

Mit jelent az Aranykor?

A Biblia is leírja, de röviden: egy olyan tudatos, lelkek helye, ideje, ahol az asztrális, (érzelmi) energiák helyett, a gondolati (mentális) energiák az uralkodók.

Vagy Jézus újbóli eljövetele, vagy… sok szent könyv írja le, több módon, a lényeg viszont mindenhol megegyezik.

 

Sokan értelmezik ezt úgy, hogy világ vége. Nem, nem az, aminek nem volt kezdete, annak nem lehet vége sem. Egyszerűen csak egy újabb lépcső, ami magasabb szinten van.

 

 

Bp. 2012. május 5.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.