Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tudatos teremtés gátja...

2011.09.26

Kizárólag te gördíthetsz akadályokat a saját utadba
van egy saját egyedi, kizárólag rád jellemző energiád, aminek megvan a saját ritmusa, frekvenciája, amivel működteti az életedet. Ez az energia folyamatosan áramlik benned a lelkeden keresztül a szellemi szintről az anyagi felé.

A szellemi energia tapasztalást teremt az anyagi világban, az anyagi energia, pedig a lélek érzésein keresztül tapasztalatokat küld vissza a szellem felé. Olyan ez az egész, mint egy pulzálás, aminek a fizikai megfelelője a szívverés. Ez az energiapulzálás maga a tudatos teremtés.
Egyszerűen csak ne erőlködj

Igen jól érted, ha az energia szabadon áramlik benned, akkor semmilyen erőlködésre nincs szükséged ahhoz, hogy a Tudatos Teremtés működni tudjunk benned. A szellem inspirációkat küld számodra, ami a lelkedben egy ellenállhatatlan vágyként jelenik meg arra nézve, hogy bizonyos dolgokat megtegyél. Ezen a ponton, azonban könnyen akadályokat gördíthetsz magad elé például félelmek és aggodalmak formájában, amik megakadályozzák, hogy a vágyaid fizikai cselekedetek formájában megjelenjenek.

A Tudatos Teremtés gyakorlatilag a saját energiád szabad áramlása. Amikor tudatosan teremtesz, akkor nyitott és tiszta csatorna vagy az energia számára. Amikor úgy érzed, hogy nem működnek a dolgaid, akkor egyszerűen arról van szó, hogy az energia elakad valahol a csatornában és nem képes akadálytalanul áramlani.

Miből veszed észre, hogy korlátozod magad?

Amikor a szellemi impulzusokat a racionális gondolataiddal korlátozod, akkor ez gyakran fejfájást okoz számodra. Ha gyakran fáj a fejed, akkor ez azt jelenti, hogy túl sokat agyalsz és nem vagy képes akadálytalanul beengedni a szellemi impulzusukat, amiket közismertebb nevükön intuícióknak hívunk.

Amikor az energia áramlását az érzelmeid korlátozzák, akkor belső feszültséget és szorongást, ezeknek a leggyakoribb oka a félelem attól, hogy bármit is elronthatsz, pedig ez lehetetlen, hiszen ha hagyod áramlani az energiát, akkor az mindig kivétel nélkül tudja a dolgát és spontán cselekedeteket eredményez, ami maga a Tudatos Teremtés

Amikor az energia áramlása a cselekedetek szintjén akad el, akkor ennek a leggyakoribb jele a fizikai betegség, aminek legelső szintje a megfázás, nátha, influenza, ami igazából semmi más, mint egy kifogás arra, hogy ne kelljen cselekedned és egyszerűen megengedhesd magadnak, hogy visszavonulj és passzív maradhass.
(Schilling Péter)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

thx

(G.Krisztián, 2011.11.25 16:08)

Erre most pont szükségem volt.
Köszönöm!

Re: thx

(Mesélő, 2011.11.27 16:16)

Bármikor...