Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tudatos gyógyító

2019.04.10

A tudatosság semmit nem zár ki és mindent elfogad.

Mit jelent ez a gyógyításban?

Amikor egy tudatos végtelen lényt, aki valójában Te vagy, megkeres egy olyan ember, akinek fájdalmai vannak, akkor nem pirulákat ír fel, hanem megérteti vele, hogy amennyiben a testével együttműködik, akkor már nem lesznek fájdalmai.

A fájdalom nem több és nem kevesebb, mint egy intenzitás, avagy figyelem felhívás a test részéről, valamire, amit nem akarunk észre venni. Amint elkezdesz a testeddel kommunikálni és megérted, hogy mire hívja fel a figyelmed a fájdalom is elillan.

test2.pngEbben a valóságban úgy szocializálódtunk, hogy a test csak egy dolog, amit el kell viselni. Amennyiben nem olyan, mint azt megálmodtad, akkor szedjél pirulákat, vagy igyál ilyen-olyan teát, vagy menj el egy plasztikai sebészhez és szabasd át magad. Ha körbenéztek a környezetetekben, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy ezek a „megoldások” csak átmenetiek. Sőt, még a sport is csak átmeneti megoldás, amennyiben nem csinálod nagy intenzitással és folyamatosan.

De akkor mi a valódi megoldás?

Kérlek, nézz végig a testeden! Észreveheted, hogy a tested úgy tökéletes, ahogy van. Nem tetszik, hogy sovány / kövér? Nem tetszik, hogy hiányzik belőle / róla valamelyik végtagod, vagy szerved?

Mindez ítélet. Amennyiben erről a nézőpontról közelíted meg, úgy nem valószínű, hogy együttműködésre bírod ösztönözni.

Mostanában egyre többen keresnek meg azzal, hogy ilyen-olyan a testük és jó lenne megváltoztatni, mert nem tetszik. Újabb ítélet. Nekem csak egy érdekes nézőpont. Még olyanoktól is hallom, akik törekszenek a tudatosságra!test3.jpg

Mi lenne, ha megkérdeznéd a tested, hogy mit zárt magába?

Milyen súlyú szeretne lenni?

Milyen alakú?

Mi lenne, ha ez, vagy az a szerv újra a helyén lenne, és jól funkcionálna? Ezek nem fantázia szülötte dolgok, hanem lehetséges választások! Igen, bármelyik szerv, vagy testrész képes regenerálódni, amennyiben azt választod.

Fel kell tenned a kérdést, hogy a tested mit szeretne?

Milyen szeretne lenni?

Mit szeretne megmutatni, tudatni veled?

Ennek érdekében mi az, amit neked meg kell tenned, vagy milyennek kell lenned, hogy a tested vágya elérhető legyen?

A tested egy önálló, szabad akarattal bíró organizmus, aki a földi világban olyan, amilyenné tetted.

Meg szeretnéd változtatni? És ezt Ő is szeretné?

Légy olyan gyógyítója testednek, a Földnek és ennek a Világnak, aki tiszteletben tartja a testet, a Földet, a Világot és szabad akaratát. Működj együtt vele és ne ítéld el. Fogadj be mindent és ne zárj ki semmit.

Attól, hogy valami el-, és befogadsz, még nem kell választanod. Elfogadásban, megengedésben vagy vele, és eldöntöd, hogy választod, vagy nem választod?

Bármelyik pillanatban választhatsz mást.

Amennyiben személyes konzultációt választod a témában, akkor szeretettel várlak Pilisszentlászlón.

Jelentkezni tudsz:

Email: egyutt.megoldas@gmail.com

Telefon: +36 30 284 4687

Kép: Internet