Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


REND

2014.08.05

 Amire az életedben összpontosítasz, az gyarapodni fog.

Isten soha nem fog lekászálódni a mennyiből, és azt mondani Neked, hogy:

Jól van, most már megengedem, hogy egészséges, sikeres …stb légy.

 Hosszú ideje foglalkozom már emberekkel, az útjukon való kíséréssel.

Van, aki avval keres meg, hogy nem úgy mennek a pénzügyi dolgai, mint azt szeretné.

Van, aki avval, hogy ilyen-olyan betegsége van, amivel nem tud mit kezdeni.

Van, aki a kapcsolatrendszerében szeretne változást.
És akad olyan is, aki úgy érzi, többet kell, tudjon önmagáról, mert az, amit tud kevés, szeretné jobban, alaposabban ismerni önmagát.

Ha alaposan megnézem a számtalan megoldandó feladat gyökerét, akkor ugyan oda jutok, minden alkalommal.
rend.jpgAz ok: SZERETET HIÁNY = REND HIÁNYA.
Nem oly rég beszélgettem valakivel egy hír kapcsán, amikor is azt feszegettük, hogy miért hiányzik az emberek jó részéből az őszinteség?

Miért nehéz azt kimondani, hogy kérem, vagy azt hogy köszönöm?
Vajon mi azaz ok, ami miatt felborult a REND, bennünk, emberekben?
Nem akarok mélyreható filozófiai taglalásokba bocsátkozni, így csak pár dolgot jegyzek meg a témában, hisz minden egyes kérdés, számos újabbat vetne fel.

A két fő okot én a REND-etlenség, REND-szertelenségben látom. Tehát a REND hiányában.
No, nem az Univerzális REND-re gondolok, mert az, természetesen a helyén van, áll és várja, hogy visszataláljunk hozzá.
Amikor azt mondom el, az engem megkeresőknek, hogy bizony a jelenlegi élethelyzete az ego egykori „játékának” egyenes következménye, akkor több esetben ez hosszas magyarázatra szorul, mert nem értik, hogy miről beszélek?
Félre ne értse senki, az ego-ra szükség van, hiszen jelen életünk személyisége az.

Viszont szükség van arra is, hogy neveljük, eddzük, ha így tetszik, minősítsük át.rend2.jpg Minél alázatosabban (és nem megalázkodva!!), tekintünk ÖNMAGUNKRA és a Világra, a Teremtésre és a Természetre …stb. annál hamarabb jutunk el annak felismeréséhez, hogy úgy vagyunk tökéletesek, ahogy megteremtettünk, úgy csodásak az életünk körülményei, ahogy vannak.

Az isteni, vagy univerzális Rend nem tűr rendetlenséget.

Hogy érhetem el azt, hogy Rendben legyek? Ahogy tavasszal, amikor a téli, megfáradt energiákat kitisztítom magamból, vagy a jó háziasszony végzi a nagytakarítást, úgy tisztítom ki módszeresen és alaposan minden olyan belső tulajdonságomat is, ami a rendszertelenséghez, rendetlenséghez… a Rend hiányához vezet. Alaposan, mindegyiket felszámolva, minden zugot kitakarítva.

Mikor már minden csillog és ragyog, akkor ott nincs helye a betegségnek, nincs helye a szűkölködésnek, mert BENNEM uralkodik REND!

És bizony azt kell, mondjam, hogy ahol a rend van, az kívül is látszik. Nézz körül most a Földön, és látni fogod, hogy hol hiányos a Rend? Mindegy, hogy háborút látsz, vagy természeti katasztrófát látsz, éhezőt, vagy beteget veszel észre, mert van ez is, az is, számosan.

rend3.jpg

TE légy RENDben ÖnMAGaddal és az Univerzummal, akkor ezt vetíted ki, ezt sugárzod, mint a nagy hatótávolságú rádióadó. …. És bizony mondom Neked, megtalálja sugarad a vevőket is, akik erre nyitottak.
Majd megtapasztalhatja az egész Föld, és ezen túl a Világegyetem is a REND-et !

Képek: Internet