Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ön dönt!

2011.06.26

…A maja naptár szerint 2012 december 21.-én lezárul a nagy világciklus

Egy 104.000 éves elõre tervezett fejlődési folyamat végére kerül most pont, ennek az eredményképpen az emberiség számára megnyílik a tudat felemelkedésének kapuja.

A kapun való átlépés azt jelenti számunkra, hogy belépünk az egységes tudatmezőbe és onnantól fogva teljesen más "színben" látjuk a világot. Eltűnnek a köztünk lévő korlátok, összeomlanak a jelenleg ismert hatalmi struktúrák és alapjaiban változik meg a jelenleg ismert életünk.

 

A felemelkedés NEM lesz AUTOMATIKUS!

Ez a folyamat,  egy szabad akarati döntés következménye, ami egy tudatos felkészülési folyamat eredményeképpen születik meg bennünk. Ha úgy érzed, hogy minden, ami eddig stabilan működött az életedben egyszerre összeomlani látszik az nem a véletlen műve.

Ha nem tudod kezelni azokat az eseményeket, amik magukkal sodortak téged és tökéletesen talajvesztettnek és bizonytalannak érzed magad, az azt jelenti, hogy még nem hoztad meg a tudatos döntést a felemelkedésed mellett, és még dolgoznod kell azon, hogy stabilizálni tudd az életedben az új tudatosságot.

Ez a nyár nem a vakációról szól...! Ugye Te is érzed?
Most nem teheted meg, hogy egyszerűen nem veszel tudomást a történésékről. Elérkezett az idő, amikor keményen dolgoznod kell azért, hogy a jelenlegi energiát kihasználva elengedd azt, ami nem működik az életedben és felébreszd a benned szunnyadó erőt.

Itt az IDÕ, de itt a segítség is…
A változásnak ITT és MOST jött el az ideje, MOST KELL CSELEKEDNED! …”-

Írja Schilling Péter barátom.

Nézzük csak meg mit jelent ez a fejlődés az emberiség történetében és mit személyre szabottan?

Sokan keresnek meg avval, hogy mostanában az elmúlt pár évben úgy érzik, hogy feje tetejére állt a Naprendszer, másként történnek a dolgok, mint azt előre elképzelték, másként viselkednek emberek, mint az, kiszámítható lenne. Nagyon elhatalmasodott egyes helyeken a teljesen kifordult szemlélet. Vagy elvesztek, vagy nagyon felerősödtek a lelki, érzelmi vonatkozások. Emberek nem tudnak kommunikálni egymással, mert nem figyelnek a másik közlendőjére. Nem arra koncentrálnak, hogy megértsék a másikat, hanem a maguk problémáira és közlendőjére. … és sorolhatnám vég nélkül.

Fent olvashattuk, hogy egy olyan típusú dimenzió váltás kapujában állunk, ami lehetővé teszi, hogy gondolataink, érzelmeink irányítsák az életünket a jövőben. – Eddig is a gondolataink irányították. Mondhatják a szkeptikusok, joggal – Igen eddig is – szól a válaszom – csak eddig sok esetben ez nem egy tudatos dolog volt, és a legtöbb esetben nem tudatosan irányított. Talán a legjobb példa erre a mágia és a misztika közötti fő különbség.

Mágia = akarom, hogy megtörténjen.

Misztika = hagyom, hogy megtörténjen. … és bizony ebben benne van a „Legyen meg a te akaratod!” is. Amit még pár évezrede úgy magyaráztunk, hogy Isten akarat, Neki átadva az irányítást és a felelősséget is.

Jézus tanította ezt nekünk.- mondjuk.

Jézus, EZT tanította nekünk? – kérdezem én. Vagy azt tanította, hogy értsük meg és fogjuk fel a Szent Hármasság törvényét (Atya, Anya, Fiú) és a hármas Egységet (Gondolat – érzelem - anyag), és ezen keresztül jöjjünk rá, és tapasztaljuk meg, hogy a „Legyen meg a Te akaratod!” nem más, mint a ’Teljesüljenek a gondolataid, az érzelmeiden keresztül!” ?

Hajlamosak vagyunk ez érzelmeket azonosítani a szerelemmel, gyűlölettel, lelki fájdalommal…stb. Holott erről szó nincs, illetve nem így van szó róla. Ha megtanultuk és elfogadjuk, hogy a dualista világszemlélet (itt: két alapvető, ellentétes elv létezése)

után, most már a trialista világszemlélet (itt: a hármasság egysége) következik átmenetileg és csak nagyon röviden, hogy beléphessünk a quatuorista világszemléletbe, amikor már a most egyetlenként elfogadott teremtő energiák, más értelmet kapnak és oka fogyottá vállnak.

Akkor elérkeztünk ahhoz a határmezsgyéhez, amit a maják már egyszer végigjártak, aminek kapuján beléptek… és amit a tudósok épp úgy, mint a történészek szájtátva kutatnak ma is, hogy hogyan is lehet, hogy egy nép tűnt el nyomtalanul, olyan történelmi emlékeket maguk mögött hagyva, amit a mai napig csak sejteni tudunk, de megérteni kevesen?

Indulhatnék ennek magyarázatával onnan, hogy minden energiából áll, és minden a Világegyetemben ugyan az, az energia, röviden ÓD  (vagy Ódikus-, Ódai erő) energia, de nem teszem itt és most, mert számos tanulmánya született már, sok kutatással és még több, teljesen érthető leírással és ismertetővel is. Mindenki utána nézhet, akit érdekel a világhálón, vagy ennek megfelelő szakirodalomban.

Fogadjuk el, hogy minden ÓD erőből – energiából áll, más-más rezgésszinten. (fizikusaink ezt már bizonyították, többféle módon)

Ezt az energiát – mert, hogy mi is, emberek is ebből állunk – különösebben érezni sem kell, csak használnunk. Minél nagyobb mennyiséget tudunk használni, annál magasabb szintre vagyunk képesek jutni. Minél több áll a „szolgálatunkban” annál magasabb szinten rezgünk.

Annál finomabb lesz a rezgésszámunk, annál „feljebb” tudunk emelkedni. Majd, elérni a maják által már megtett utat és fizikai testünket (a három dimenziósat) átminősítve, a szellemi útra lépni. Sokat ódzkodnak ettől és azt mondják, én inkább maradok a jól ismert fizikai (itt: dualista) világban, csak az a lényeg, hogy jól éljek. Egészséges legyek és mindenem meglegyen, ami a boldogságomhoz kell. Mások azt mondják: Elindulok egy úton, amit még nem ismerek, de tudom, mert hiszek benne, hogy a vége ennek a teljes boldogság.

Nem tisztem, hogy pálcát törjek sem az egyik, sem a másik gondolkodásforma felett. Viszont ezt tudom, hogy a következő , és nagyon közeli időben – amennyiben a tér idő dimenzióban gondolkodom még – maga a Föld és a Világegyetem is egy magasabb rezgésszámra lép. Ha és amennyiben, tudatosan gondolkodom és elfogadom ezt, akkor azt is el kell fogadjam, hogy amennyiben az „anyag” mellett döntöttem, akkor ezt a lépest nem tudom megtenni. Tehát maradok abban a világban, ami az anyagiságról szól. Ha rezgésszintemet hajlandó vagyok, egy tudatos döntéssel magasabbra emelni, akkor lehetőségem van a Biblia és más szent könyvek által előre megírt váltásra az Aranybirodalomba.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:)

(Leányka, 2011.06.30 11:29)

Köszönöm!
Tisztán fogalmazod meg, így érthető az érthetetlen!
:)

Re: :)

(Mesélő, 2011.06.30 17:57)

Nagyon szívesen :)

egy ide talált dalszöveg idézet

(Leányka, 2011.06.30 12:35)

"Pár nap még nem a világ,
Minden nap látnunk kell!
Számít, hogy mit kívántál:
Úgyis lesz készülj fel!"