Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Morfogenetikus mező

2014.10.02

 MAG-oldáson nem egyszer fordul elő, hogy vannak szkeptikusok.

Hogy létezik az - teszik fel a kérdést-, hogy velem, vagy a családommal történt egykoron valami, amiről nem beszéltem, s a jelenlevők nem is tudhatnak róla, de mégis, amikor itt dolgozunk egy jelen problémán, akkor az ez előtti, időben távoli eseményeket olyan tisztán és precízen mutatják meg, hogy kiráz a hideg?

Még izgalmasabb a kérdésre kapott válasz, ha előző életbe (dimenzióba), vagy a központi tudattalanba megyünk és nézünk meg olyan megoldásokat, ami valami miatt bekapcsolt a résztvevő életében.

Mit jelent a "bekapcsolás"?

Régóta tudjuk, hogy fizikai testünkben számos DNS van. A DNS-ben tárolódnak azok az információk, melyeket jelen életünkben tapasztaltunk meg, melyeket generációinktól örököltünk, melyeket előző életünkből hoztunk és melyeket a központi tudattalanban, tárolunk, vagyis az egységtudatban.

Amennyiben stressz ér bennünket, akkor aktiválódhat egy már ismert minta. Hiába álmodunk arról, hogy másként fogunk reagálni egy adott helyzetben, mégis ismétlünk, mert ezt ismerjük, ezt hoztuk magunkkal, ez a minta kapcsol be.

Amikor MAG-oldáson vesz részt valaki, akkor a morfogenetikus mezőben dolgozunk. Feltárjuk a mintát, majd megértjük azt.

Egyfajta speciális drámajátékon keresztül a részvevő csoport tagjai segítségével, nem csak rálátunk a mintára, hanem oldjuk is.
Utána érdemes 1-2 napig egyáltalán nem foglalkozni az egésszel, csak megfigyelni a történéseket.
Ennyi idő elég is, hogy beépüljön az új minta.
Ettől a pillanattól kezdve egy hasonló stresszre másképp reagálunk, hiszen a minta átíródik bennünk. Sőt, nem csak bennünk, hanem a generációkban felfelé is, és lefelé is, azaz nem örökítjük tovább.

Azt tapasztalom, hogy a későbbiekben hasonló stressz nem jön, vagy nem azonos minőségben és erővel. Egyszerűen azért, mert már egy feldolgozott, megoldott, kioldott minta, amin túljutottunk.

A morfogenetikus mező létezésére, egy nagyon jó kísérletet ír le az alábbiakban közölt cikk.

http://rejtelyekszigete.com/rejtelyek/a-100-majom-elmelete-es-a-mindent-osszekoto-energiamezok/

Amennyiben megoldást szeretnél jelenlegi élethelyzetedre, úgy Téged is sok szeretettel várlak MAG-oldásainkon.

Legközelebbi alkalom: 2014. 10. 18. 10 órai kezdettel.

Jelentkezni tudsz: egyutt.megoldas@gmail.com email címen

 1.jpg

 Kép: OMG Facts

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.