Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Minták, amik gúzsba kötnek

2013.10.14

 Egyre szaporodik azon ügyfeleim száma, akik a végső kétségbeesésükben hívnak fel, jelentkeznek tanácsadásra nálam.

Kétségbeesésük oka igen változatos, de ha kategorizálni akarom, akkor három fő csoportra lehet osztani Őket:

1./ Gyógyíthatatlannak mondott betegség

betegseg.jpg

2./ Múlhatatlan szegénység

3./ Család nélküliség, társtalanság.

Amikor elkezdünk mindennek a problémakörnek a mélyére nézni, igen csak leszűkül a kör és marad a szeretetlenség, vagy szeretni képtelenség, mint probléma kör.

Természetesen ebből adódik az ön-el-nem fogadás is.

Különböző módokon lehet, mindezekben tanácsot adni, de a legfontosabb a jelenből indulva, majd generációkra áttérve, és onnan a dimenziókra visszapillantva a titkok mélyére ásni. Miután ezeket megtesszük az ügyfelek könnyebbnek, sokkal vitálisabbnak, sikeresebbnek érzik magukat. Ez eddig rendben is van, hisz azért keresnek meg, hogy őket foglalkoztató problémával foglalkozzam és javítsuk meg, ami elromlott.

Ugyan akkor azt látom, hogy vannak emberek, akik egy idő múlva visszatérnek, hasonló problémával. Természetesen átfut bennem a gondolat, hogy valami, valahol nem jó, hiányos volt az előzőekben. S mikor rájöttem, hogy nem erről van szó, hiszen a módszer kiváló, elkezdtem utána nézni, hogy mi lehet a kiváltó ok.

S valahol a legmélyén arra bukkantam, hogy van egy úgynevezett kollektív tudattalan, ahol olyan minták bújnak meg, amivel az addig nem foglalkoztunk.

 

betegseg2.jpg

Miről van szó?

Előbb megnéztük az ügyfél jelenét, jelenlegi saját életét. Majd megnéztük a generációból hozott, és őt teherként cibáló mintákat, majd még előző életéből hozott lenyomatokat is.
No, igen. De teljes ez?
Nem. Hiszen itt és most, ebben a pillanatban is hétmilliárdan koptatjuk a Föld felszínét. Mindezen emberek gondolataikkal, tetteikkel, érzelmeikkel…stb. olyan mintákat írnak bele a központi agyba – azaz kollektív tudattalanba -, hogy mindazokra hat, akik itt és most élnek.

Minta beírása sok módon történhet meg, de példának veszem a leginkább ismertet, a gyógyíthatatlan betegségeket.

Itt van a sokak által rettegett rák, vagy bármely daganatos betegség.

Emberkénk elballag az orvoshoz, aki megvizsgálja, majd elküldi MRI-re vagy CT vizsgálatra, és egyértelműen bizonyítja a daganatos folyamatot.

A jó doktor terápiaként felírja, hogy kemoterápia, sugárkezelés és a beteg meghal.

Az lepne meg, ha nem tenné, hiszen ezek mindegyike igen erős méreg.

 Ugyan akkor Bölcs ember, azt mondja, „na nem, engem nem fognak sugarazni. Inkább a feldolgozást választom!”. betegseg3.jpg Nézzük, mi van a hátérben?
Eljut addig, hogy a dolgok mélyére lásson, mert önismereti utakon haladva megérti betegsége lényegét, okát. Rég tudjuk, hogy a betegség a lélek nyelve. Ha azt is tudjuk, hogy mi a kiindulás, akkor tökéletesen tudunk következtetni, hogy hol bomlott meg az egyensúly?

Közben egyetlen egy dologra kell figyelni: NEM SZABAD ELHINNI, AMIT A KÖRNYEZET MOND.

Ennyi a titok és ennyi a varázs. Önmagadon belül, ha feldolgozod azt, ami a kiváltó ok, utána nem szabad a hitetlenség csapdájába esni.

TUDD, hogy amikor elindulsz az önismeret útján, és komolyan végig mégy, akkor NINCS és nem is, lehet előtted akadály!