Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért nem valósul meg minden álmod, azonnal?

2011.08.31

 


Abban a tudati dimenzióban, ahová a felemelkedési folyamat során tartunk minden gondolatunk azonnal valósággá válik. Képzeld csak el mi történne, ha a Földön a jelenlegi tudatszintünkön minden gondolatunk azonnal megvalósulna. Tele vagyunk félelmekkel, aggodalmakkal, negatív gondolatokkal és ezek egyszerre mind a nyakunkba zúdulnának mégpedig azonnal, késleltetés, kérdés nélkül. Gondolom egyenlőre ezt te sem akarod.

Be vagyunk zárva az időbe és ez egy lehetőség

Ahhoz, hogy itt a három dimenziós világban teremteni tudjunk időre van szükség, mivel itt a gondolatoknak nincs akkora ereje (szerencsére), hogy azonnali változást eredményezzenek. Ez a késleltetés egy lehetőség számunkra, hogy a tudatunk és a gondolataink kontrollját gyakoroljuk, hiszen ha egy negatív gondolat megjelenik a fejedben, akkor lehetőséged van kitisztítani a fejedet és pozitív képekkel helyettesíteni őket.

Ahogy fokozatosan emelkedik a kollektív rezgésünk egyre közelebb kerül egymáshoz a jelenlegi földi harmadik dimenzió és a negyedik dimenzió ahová tartunk. Ezt abból veheted észre, hogy a tudatos gondolataid egyre gyorsabban válnak valósággá, így a gyakorlásra fordítható idő is fokozatosan csökken, ahogy tudatunk közeledik a dimenzióváltáshoz.
Napról napra nő a jelentősége a tudatos teremtésnek

Egyre kevésbé halogathatod az ezzel kapcsolatos munkát, hiszen most már nem csak a pozitív képek, de a félelmeid és aggodalmaid is sokkal gyorsabban valósággá válnak. Most már elég az is, ha délelőtt átéléssel beszélsz valamiről, az akár már délután hatással lehet az életedre. Nagyon fontos, hogy egyre kevesebb olyan tényezővel vedd magad körbe, amik a gondolataidat és érzéseidet a legfőbb célodról elmozdítják.

Egyre fontosabb, hogy napi szinten megtisztítsd magad testileg, érzelmileg, gondolatilag. Ha figyelsz a testedre, akkor észre fogod venni, hogy megváltoznak az igényei. Most érzelmileg is sokkal érzékenyebben reagálsz minden eseményre, de soha nem szabad megfeledkezned arról, hogy a gondolataiddal indul mindez, tehát meg kell tanulnod, hogyan töltsd meg a fejed olyan gondolatokkal, amik az álmaid megvalósítását támogatják.

A szellem, lélek, test hármasnak összhangba kell kerülnie egymással és ez az összehangolódás van most folyamatban. Egy erőteljes megtisztulás zajlik ebben a pillanatban is, melynek során lehetőséged van észrevenni az életedben a valódi értékeket és megtisztítani magad azoktól a vállalásaidtól, amiket évek óta súlyos teherként cipelsz.
Szedd össze magad, most nincs idő a lelkizésre


Elég volt az ábrándozásból, hiszen napról napra egyre növekvő tudatosságra van szükség, ahhoz, hogy fokozatosan emelkedhessen a rezgésed, de ezzel együtt ki kell dobnod a homokzsákokat is, ahhoz, hogy a léghajó emelkedni kezdjen. Még előttünk van az év utolsó negyede és kemény munka vár ránk.

Most nem lazsálhatsz, minden tőled telhetőt meg kell tenned önmagadért. Most sokkal több lesz a munka, mint máskor és talán nem mindig olyan formában jön, ahogyan szeretnéd. Az előttünk álló időszak nem a lelkizésről, hanem az elvégzett munkáról szól. Itt az ideje belehúzni, akármit jelent is ez az életedben. Remélem, hogy a nyáron volt lehetőséged kipihenni magad, mert az út java még előttünk áll, amit meglehet, hogy erőltetett menetben kell megtennünk majd.

Kemény munka vár ránk, de ne félj nem hagylak egyedül!

 

(Schilling Péter)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.