Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért kell a víz?

2013.06.20

 Sokat és sokszor halljuk, olvassuk, hogy a víz az ember számára nélkülözhetetlen. Mindnyájan tudjuk, hogy szervezetünk nagyjából 70 %-a vízből áll.

Azt már kevesebben tudják, hogy minden és mindenki ugyan olyan, vagy ugyan abból az energiából áll, csak más - más frekvencián rezeg.

viz2.jpg

Tehát a szikla és a felhő (látványa) között, különbség csak rezgésszámban van.

Ez első olvasásra elég furcsán hangzik, pedig ma már fizikusok, kémikusok, biológusok és egyéb hagyományos, vagy kevésbé hagyományos kutatásokat publikáló emberek, kutatási eredményeiben olvashatjuk. Bebizonyított tény.

 Most kicsit bővebben mutatom be az emberi testet, összességében, idézve, Késmárki László: A gyógyító prána c. könyvéből, aki tökéletesen írja le működésünk frekvencia (rezgés) tartományait.

„Az étertestet a rezgésoktávok alapján 6 területre oszthatjuk.

Ezek:
Gonádikus test: A szimpatikus, paraszimpatikus és központi idegrendszeren, az idegeken, a gonádikus testi finomanyagi csatornákon áramló idegimpulzusok irányítják a szervek szöveteihez – 58-100 Hz-es frekvenciatartományban – a funkciójukhoz szükséges finom- és durvaanyagi energiákat. A test rendeltetése a szervezet ön-és fajfenntartási működésének képessé tétele.

Életerőtest: A meridiánokon átfutó, belülről érkező (öröklött) ősi energiák és a kívülről érkező esszenciális energiák (életfenntartási, táplálkozási, légzési) a 100,5-176 Hz-es frekvenciatartományon keresztül életerővel, életesszenciával, információval töltik fel az adott energetikai pályához tartozó szerveket, testrészeket.

Mágneses test (fluidális test): A kezek és lábak ízületeinél, a tenyereken, a talpakon a bőr felett néhány mm-re található test az érzelmi test levetüléseként energetikailag kiegyenlítetlen lelki, mentális és karmikus programokat, félelmeket, szorongásokat, bűntudati elemeket, önpusztító tendenciákat, az előző életek engramjait, információit, érzelemmintáit, tett-hologramjait tartalmazza, amiket a 128-255,5 Hz-es frekvenciatartományban lehet feloldani.

Csakrahálótest: A 10 csakra mindegyike a saját jellegzetes hullámhosszának megfelelő pránát veszi fel, tárolja, és osztja szét a 256-511,5 Hz-es frekvenciatartományon keresztül. Azoknak az éterikus testáramköröknek a segítségével juttatja a szervekhez az energiát, amelyek az ő alaprezgését sugározzák ki.

Éterikus másolattest (éterikus duplikáció): A test energetikai másodpéldányaként az összes szerv másolatát, harmonikus, tökéletes megjelenését és működését tartalmazza, s elektromágneses sugarakat bocsát ki magából az 512-1023,5 Hz-es frekvenciatartományon keresztül. A test tiszta, kikristályosodott formája, mely fenntartja belső Isteni Lenyomatunk ideális állapotát. A 85 éterikus testáramkörön keresztül irányítja a szervhálót, és hangolja össze a szerveket. Feladata a szervek harmonikus együttrezgésének, a teljes test egészségének biztosítása.

Energiatest: A 11 pránaközponton, testnyíláson és az éterikus test pránát tároló pontjait behálózó nadikon keresztül áramló elektromos fény- és magas rezgésű életenergiát, a Föld szférái által felfogott kozmikus sugárzásokat, a világűrből sugárzó erőket az 1024-2047, 5 Hz-es frekvenciatartományon keresztül fogja fel, akkumulálja, és transzformálja le az alapfrekvenciájának megfelelő testáramkörök szerveihez.”

 

Mint látható, kiemeltem, az Éterikus másolattestet.

512-1023,5 Hz-es frekvenciatartományban rezeg, illetve itt tudjuk oldani a különféle blokkokat, hogy ismét egészségessé váljunk, ha megbomlott a belső harmóniánk.

viz3.jpg

Írásomban a víztől indultam, majd most az Éterikus másolattestről írok, talán összefüggéstelennek hat.

Nézzük mi köze a kettőnek egymáshoz?

 

A víz 528 Hz frekvencián rezeg. (Itt a tiszta vízről írok. Belekerült szennyező anyagoktól függően, ez valamelyest lehet alacsonyabb, de magasabb is.)

Azt már régóta tudjuk, hogy gondolataink is bizonyos frekvenciatartományban rezegnek. Minél pozitívabbak, minél boldogabb valaki, annál magasabban, s minél több a gyűlölet, ártás, bántás gondolataiban annál alacsonyabb ez a rezgés.

Hiszen a SZER-etet, a GYŰL-ölet. Képes olyan mértékben emelni, vagy csökkenteni a rezgéstartományunkat, hogy akár meg is ölhet minket, illetve fel is emelhet, tulajdonképp határok nélkül, tehát bármeddig.

Könnyű felismerni azt, hogy a víz frekvenciatartománya megegyezik a másolati test rezgés tartományával, így, amennyiben a vízbe információt áramoltatunk és megisszuk (fürdünk benne…stb), azaz információ befolyásolja az egész-ségünket. viz4.jpg A szervek harmonikus együttrezgésének, a teljes test egészségének biztosítása, a feladata a Másolati éterikus testnek, aminek azonos a frekvenciatartománya, mint a víznek.
Csak rajtunk múlik hogy,- gondolatainktól függően-, emel, vagy satnyít el minket.