Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mágia

2014.11.05

Mostanában egyre több olyan véleményt hallok, ami a mágiát fekete jelzővel illeti.

Nos nézzük mi is valójában a mágia?

Azt rögtön az elején le kell szögezni, hogy a mágiának nincs színe, miként irányultsága sem.
Egy erő / energia használata valójában. Emberek által, akik képesek ezt számottevő mennyiségben, és a mester tudástól függően, minőségen használni.

 Ami megkülönbözteti azt, hogy építő, vagy ártó energiakoncentrátumról van szó, az nem más, mint a szándék.
S mint tudjuk a szándék az emberi agyból, indul ki, gondolatok formájában.
Tehát összegezhetjük úgy, hogy igazából az, hogy valaki fehér, vagy fekete mágus az nem más, mint a gondolkodásmódja, majd szándéka okán a cselekedetei.
Gondoltál-e már arra, Kedves Olvasó, hogy amikor hazudsz, vagy épp nem a tiszta igazságot mondod el, akkor is fekete mágussá válsz?

Hiszen nem történik más egy-egy hazugság által, mint az abbéli szándékod kifejezése, hogy valamit más megvilágításban adj elő, mint az valójában történt, lehetőség szerint a Te javadat szolgálva?

eberedes.network.hu.jpgHa ebből a megközelítésből nézed a dolgokat, akkor azt is kell, lásd, hogy ez nem egy végleges állapot. Hiszen, amennyiben önmagadon belül megbánod, és többé nem teszed, akkor elindulhatsz a fehér mágia útján, aminek egyértelmű kifejezése a szeretet.
Amikor szeretetről beszélek, akkor nem a ma oly divatos habos-babos, rózsaszínű felhőkbe burkolt, puszi-nyuszi, csókos ömlengésre gondolok, hanem a valódi szeretetre.
Arra a szeretetre, amit úgy tudnék megfogalmazni a legkönnyebben: Figyelek Rád! A Tied vagyok.

Sok esetben a fekete mágus megtesz olyan dolgokat, amit normális körülmények között nem tenne meg. Mire gondolok?

Amikor valakinek meg akar felelni és ebbéli kényszere miatt, cselekszik másoknak ártó dolgokat (Amivel magának árt a legtöbbet). Erre szokták mondani, hogy: „Szövetséget kötött az ördöggel”. Vagy: „Eladta a lelkét az ördögnek!” Mind a két szólás tökéletesen lefesti azt, ami a valóság.

Egyéni érdekek miatt, árt másnak.

Ebből a nézőpontból azt is látni kell, hogy amennyiben valójában ismerné Önmagát, akkor nem tenne ilyet, de még csak a lehetősége sem ötlene fel benne.
Önmaga ismerete alatt, a tiszta tudat felismerése és megismerésére gondolok.

Az a tiszta tudat, ami valójában egy mindenkivel, egy a Teremtő Egy-el.

Amikor valaki azt veszi észre magán, hogy olyan ártó-bántó erőkoncentrátum érte, amitől nagyon kellemetlenül érzi magát, akkor érdemes megvizsgálni, hogy mi azaz ok, ami miatt erre Ő vevő volt? Hiszen hiába az adó, ha az én készülékem nincs bekapcsolva.


Amennyiben a Tiszta Tudat hatja át életedet, akkor nincs az, az ártó mágia, ami hatással lehetne rád, ami elérhetne.

Kép: ebredes.network.hu