Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Indulás

2019.03.21

Tavaszi napéjegyenlőség (március 21.)

2019-ben március 20.

A térben a Kelet pontja, vagyis ahol felkel a nap. Ez a napfelkelte képe, a születés, az új dolgok elkezdésének időminősége az év körén. Pont, ahogyan egy nap elkezdődik.

Ez az évszakok között a Tavasz, amikor kirügyeznek a fák, elindul újra a természetben az élet, a növekedés a fény hatására.

A március 20-június 20-ig tartó időszakban tehát képesek lehetünk mi is elindítani, megnöveszteni valamit, ami a nap-tudatunk szerint kívánatos. Ezt támogatja az idő nap-minősége.

Ezen a napon egyensúly van kívül a világban: épp annyi ideig van nappal, mint ameddig éjszaka. Vagyis a fény-sötétség erők egyensúlyban vannak.

Ahogy kint, úgy bent, azaz bennünk is. Ebből az egyensúlyi pontból kezd el erősödni a fény napról napra, hogy majd 3 hónap múlva elérje a csúcspontját.

nap_fold-2-600x354.jpg

Ha a kört nézzük, akkor ezen a ponton egyensúlyban van a felső, és az alsó világ, a tudatos, és a tudatalatti. Ez a születés, elindulás egyensúlya, vagyis erről a pontról kifelé, felfelé indulunk el a nappal, a fénnyel együtt.

Ezen a napon egyetlen pillanat alatt tudatosíthatjuk magunkban a két erőt harc nélkül, teljes egyensúlyban, mert ez egy látszólagos nyugalmi állapot. Mérlegre tehetjük, mit akarunk megszülni, minek akarunk életet adni abban az évben. Ezt célszerű ezen a napon átgondolnunk, átéreznünk, és elhatároznunk, hiszen szándékunkat támogatja most az idő.

Minden, amit kívánunk (újként) a magunk számára egy év alatt, azt most idézzük meg, hogy elindulhasson az idő útján felénk, hogy majd a térben is megnyilvánulhasson. Most van itt az ideje, ezen a napon, hogy megnevezzük, magunkhoz hívjuk.

Ne feledd, aminek életet adsz, azért felelős vagy! Azzal együtt fogsz élni, az belép a világodba. Ezért olyat kérj, azt válaszd, ami mindenkinek többet teremt.

Nem felejtsd, el 10 másodpercenként választhatsz valami mást, újat. Nincs rossz döntés, mint ahogy jó sincs. Nincs rossz választás, mint ahogy jó sincs. Választás van. Nem több, és nem kevesebb, mint az, ami.

Ehhez a kirobbanó, elindító csodálatos erőhöz, energiához kívánok:princess-unicorn-300-pc-jigsaw-puzzle-1-1024x705.jpg

Könnyed választásokat!

Felhasználva magunk.hu cikkét

Kép: Internet