Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyermeket szeretnénk!

2014.04.03

 Egyre több olyan ember keres meg, akiknek nem adatott meg eddig, hogy gyermekük születhessen.

Tapasztalatom azt mutatja, hogy ennek okai, nem feltétlenül a szülő párnál keresendők.

Mik lehetnek ennek okai?

Legutóbbi házaspár mikor megkeresett tíz éve próbálkoztak gyermeknemzéssel, de nem jártak sikerrel. Ugyan több fogantatás is történt, de 1-4 hónap között a másállapot megszakadt. Ennek sok esetben még stressz okai sem voltak. Nagyon el voltak keseredve, már-már feladták. Végigjárták a különböző orvosi vizsgálatokat, méh árfúvástól, a mesterséges beültetésen keresztül, sok mindennek próbálkoztak, sikertelenül.
Miután beszélgettünk az elképzeléseikről, jelenlegi helyzetükről, majd a nagycsalád életéről, történelméről is, hamar fény derült arra, hogy több művi abortus is volt a családban, úgy nagyszülői, mint oldalági szinteken.
Ők is feltették, azt a kérdést, hogy mindehhez nekik mi közük – ahogy talán, most Te, aki olvasod is megkérded magadban?
Ahhoz, hogy ezt megérthessük, tisztában kell lenni a CSALÁD energetikai rendszerével.
Hiszen ez egy nagyon erős, zárt energetikai rendszer, ami kapcsolódik az EGÉSZ-hez.
Nagyszülők töltik a szülőt, szülők a gyermeket … és így tovább, energetikailag.
Sok esetben tapasztaltam, hogy családon belül szégyennek élik meg, ha valakinek volt halott gyermek szülése, netán abortus-a.

Ebben a helyzetben nem is beszélnek róla, az ifjabb generáció emiatt nem tud róla, így nem ismerheti el rokonnak. Homokszem kerül a rendszerbe, és az megakad.

A család egy nagyon precízen összerakott energetikai rendszer. Ha és amennyiben csak egyetlen olyan szereplője is van, akiről nem tud, és nem ismer el egy/több generációs réteg, akkor bizony ebben a generációban előfordul a meddőség, halva születés, vagy spontán abortusok.

Természetesen minden ilyen helyzetet nagyon alaposan és nagyon körültekintően kell vizsgálni, hiszen nagyon sok oka lehet a fent említett gátaknak.

kp7_3944ffk.jpg

Találkoztam olyan esettel is, mikor a családban minden hölgy, áldott állapotának bizonyos szakaszában meg kellett szülje gyermekét, de halva született, részben torzulások, részben szervi elégtelenségek miatt.

Mikor közelebbről megvizsgáltuk az eseteket, kiderült, hogy egyfajta anya-lánya összeférhetetlenség van a családban. (A magzatok lányok voltak.)

Előző, több generációra visszamenőleg már jelentkezett ez az összeférhetetlenség, de a felmenők nagy részénél még csak egy „utálat” vagy hárításként.
A gyökér okot a 6. generációban találtuk meg.

(Itt jegyzem meg, hogy általában 7. generációig megyünk vissza egy-egy MAG-oldásnál. Bár esetenként előfordul, hogy dimenziómintában (= előző élet) találjuk meg a gyökér okot.)

Említett esetben a 6. generációban az anya fojtotta vízbe a lányát, majd örökítette tovább minden nemzedékre a terhet. Amint ezt oldottuk, úgy a probléma meg is szűnt.

Fantasztikus és felemelő látni azt, amikor egy család tudatosan készül az új lélek földre jövetelére, és ennek érdekében megtesznek mindent, hogy egészséges lelkületű, teljes értékű ember válhasson belőle.

Mindig van lehetőség a továbblépésre, oldásokra.
Ennek egy csodálatosan jól működő megoldása a MAG-oldás!

 Képet a: KOSZTA FOTÓ készítette