Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fény világ

2013.08.09

 Most egy új, az eddiginél sokkal intenzívebb időszakot élünk.

Nagyon nem véletlen, hogy itt és most élsz, élek. Ez az, az időszak a Föld életében, ami 26 ezer év után, egy teljesebb, jobb, szebb életet biztosít a Földön, ha megteszel mindent, hogy átérj ebben az időszakba.

Miről is van szó?


1.jpgA központi Galatikus Nap, a mi Naprendszerünk Napja és a Föld, egy síkban van, tökéletesen fedi egymást, vagy ha így könnyebb elképzelni, akkor egy függőleges mentén helyezkedik el. Ez huszonhatezer évenként fordul így elő.

Mindenki érzi, hogy valami más van kialakulóban, mint ami eddig volt. Elindult a folyamat és mára már fel is gyorsult az emberiség „szétválása”. Az egyik csoport hajlandó tudomást venni arról, hogy csak egy átminősített minőségben (magasabb rezgésszámon) tud tovább élni, a másik csoport ragaszkodik a megkötött, sűrű energiaáramláshoz.

2013. augusztus 1-én, este tíz órakor került tökéletes fedésbe az említett három égi test.

Beléptünk a Foton övbe, vagy elkezdődött az Aranykor. A Foton öv átlépésekor van egy időszak, ami egy kivárás, egy nyugvó időszak. Ez biztosítja azt, hogy megemelkedett rezgésszámunkat meg tudják szokni, át tudják venni földi szerveink. Egyfajta inkubátor ez, amikor lehetőség van arra, hogy az új Életre készüljünk fel. Ehhez minden adott, minden elérhető, és mint az inkubátor sajátossága, nem kell érte semmit tennünk, csak használni kell.

Nézzük meg egy kicsit közelebbről, hogy a történések miről is szólnak most, ma, itt, ebben a csodálatosan tökéletes világban?

A Foton övbe lépésnél elindult (természetesen egy nem egy másodpercben lezajló folyamat, hiszen éreztük úgy az előszelét, mint az utó hatásait is), az a folyamat, ami a Föld és az emberiség felemelkedésére ad lehetőséget.

Miért van erre szükség, miért nem maradhat minden a régiben?

Amikor az EGYségről beszélünk, akkor fel kell ismerünk, hogy világegyetemünk tágul, így közelít az EGYséghez, vagy EGYségbe való visszatéréshez. Tudni kell azt is, hogy az EGYség egy nagyon finom, igen magas frekvenciájú energia, amit a Vaskorban használt, megélt alacsony frekvenciájú rezgésszámon, képtelenség elérni. Erre tanít a fizika is, amikor azt mondja el: alacsony rezgésszámú anyag, a magas rezgésszámúba át nem diffundálhat.

Magas frekvencián mozgó részecskéknek gyors a mozgásúk, míg az alacsonyaké, lassú.

Így az alacsony az anyaghoz kötöttség, míg a magas a Fénybe emelkedés.

Akkor tudom a rezgésszámom növelni, ha levetem azokat a mintákat (befolyásoló tényezőket) magamról, kivetem magamból – avagy elengedem -, ami ehhez a tartományhoz köt még.

Ez az önismeret útja.

1--1-.jpg

Ma egy hatalmas ajándékot kaptunk ahhoz, hogy ne szenvedve és vért izzadva, hanem egyszerűen egy döntéssel a fejben, követhessünk a szív útját.

A szív az a dimenziókapu, ami az átlépést biztosítja a magasabb frekvencia tartományba. Egész egyszerűen, a szeretet útján.

Praktikus onnan indulni, hogy elfogadom és szeretem SAJÁT MAGam. Míg MAGad nem szereted, addig mások felé mutatott szereteted is csak álságos máz lehet.

Csodálatos a Teremtés, mert mindenek megértéséhez, Bennünk teremtett meg mindent, hogy ennek analógiáját felismerhessük.

Szellem                  Központi galaktikus Nap           Fej

Érzelem                  Naprendszerünk Napja             Szív

Fizikai test              Föld                                            Gyökér csakra

Amikor a Tabula smaragdinában azt olvassuk, hogy : „Ami kint az bent, ami fent az lent”, akkor ennek az analógiának a megteremtését, illetve magát a teremtés folyamatát tanuljuk.

Most tehát, nincs is egyéb dolgod, mint eldönteni, melyik, azaz irány, mi Téged vonz?

Fénylénnyé szeretnél válni, vagy maradsz a jól megszokott Vaskori anyagban?

Ha a Vaskori anyag biztonsága – hiszen ezt már ismered – mellett döntesz, akkor nincs is más dolgod, mint hagyni, hogy minden úgy történjék, ahogy eddig is. Rovod a kisebb, nagyobb koncentrikus köreidet, és időt engedsz MAGadnak ahhoz, hogy fejődj.

Ha Fénylénnyé akarsz változni, akkor engedd meg MAGadnak, hogy felnőj. Fogadd el minden ajándékát, használd teremtő erőd, és egy lágy, szökelléssel lépj át a szeretet útját jelentő szív dimenziókapuján.

Bárhogy is döntesz most, tudnod kell a fejlődés nem áll meg, mert minden mozgásban van a Világegyetemben épp úgy, mint benned is.

Jöhetsz velünk egy könnyed döntéssel és jöhetsz úgy is, hogy vért izzadva szenveded meg a változásokat.

Te mit választasz?