Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csoda

2013.03.22

 "...Magasabb Rendű Énjeink kisebb énjeinket figyelmen kívül hagyva, közvetlenül egymáshoz szólnak, és az emberek köznapi énjei a jelek szerint nincsenek tudatában a magasabb szinten zajló beszélgetésnek.  Mindeközben ösztönösen érzik, hogy valami különleges történik. Az Én tudatos jelenléte olyan Energiamezőt hoz létre, amelyet az emberek rendkívül kellemesnek találnak.

Ez az energiamező viszi véghez a CSODÁKAT, TEREMT összhangot a jelenségek között, és a BÉKESSÉG érzetét adja azoknak, akik megtapasztalják..."

 

...olvasom, így kora hajnalban a facebook egyik linkjében.

potter.jpg

Nincs is evvel semmi gond, rendjén is van ez így... ha ezen a szinten szeretnék maradni.

Kicsit nézzük meg közelebbről, hogy mi az a fogalom, amit ma az emberiség nagyja csodának tart? És itt hangsúlyozom, hogy ma, mert anno az ősembernek csoda volt a villám is.

Feltételezi ebben a konszenzusban, hogy valójában a csodák nem mások, mint olyan törvényszerűségek, melyeknek a fizikai, kémiai, biológiai ...stb. törvények, összefüggések ismerete és alkalmazni tudása, amit az "átlag ember" még nem tud.

Az a bizonyos "Titkok birodalma", ahova csak az erre érdemes beavatottak érhettek el.

Jogos a kérdés, hogy melyik világ (vagy melyik szint, ha így jobban tetszik), ahonnan ezek az erők származnak.

Nos, ez az asztrál sík.

Itt van az emberiség jelentős részének az a hihetetlenül nagy és sok gondolatformája - sőt Gólemei is - tárolva, ahonnan erre szakavatott képes lehozni, avagy materializálni tárgyakat, dolgokat, egészséget is, ha kell.

Nem veszélytelen a játék, ha valaki belemegy. Pontos és tudatos ismerete, használata viszont képes az emberiség jelentős részét ámulatba ejteni.

Bizonyos szinten még segíteni is képes, amennyiben segítségnek hívom az átmeneti megkönnyebbülést, amit egy épp nehézségekkel küzdőnek jelent.

Tudatában kell viszont annak lenni, hogy igazából ezek a csodák nem többek és nem kevesebbek, mint a természeti törvények alapos ismerete és annak helyénvaló alkalmazása. Bár kétség kívül látványosak, mégis csak eszközök, amit az alkalmazója sok esetben azért tesz, hogy a még „tudatlan” közönséget meggyőzze valaminek a szükségességéről. Átmeneti segítség lehet, de tudomásul kell venni, hogy a tanulni valókat ettől még meg kell tanulnunk, amit magunknak határoztunk meg. Ha nem most, akkor egy más alkalommal.

Itt nagyon hosszan lehetne taglalni, hogy mi evvel a cél, a valódi cél, de ebbe most nem szeretnék belemenni.

Egyszerűen, csak tudni kell, hogy amennyiben valaki csodával találkozik, akkor bizony még tanulnia kell, sokat.

Szent-Györgyi professzor mondata itt is tökéletesen igaz: „Teljesen mindegy hogy bentről kifelé, vagy kintről befelé indulsz el, ugyan oda fogsz elérni.” Vagyis: elindulhatsz az Univerzum kutatásában, vagy a sejtek ismeretében is, de célszalagot ugyan ott fogod átszakítani.

Én igazából csodának azt tartom, amikor ez ember rádöbben, hogy az ÖnMaga megismerésén keresztül, megismeri az Univerzum minden titkát.