Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Andara egyike a Mester Kristályoknak

2019.06.28

Mik azok az Andara kristályok? Az Andara kristályok az Univerzumban létező legmagasabb rezonanciájú kristályok. Az Andara kristályok 5. dimenziós csillagrendszerekből származnak, és itt hagyták őket a számunkra, mélyen elásva a földben, még a rési őseink annak érdekében, hogy segítsenek nekünk az aktuális 5D-s emelkedési folyamatunkban.

Az Andara kristályokat az ősi Atlantiszban és Lemúriában használták, mint fejlett emelkedési technológiát, a többszintű energia test kiemelkedő spirituális fejlődéséért és teljes meggyógyításáért.

Az eredeti atlantiszi és lemúriai emelkedésben egy interdimenzionális berobbanás történt, a „mag” anyagot felforrósították nem csak egyszerűen nagyon magas hőmérsékletre, hanem egy zárt hypermezőben, amelyet az hozott létre, hogy két vagy több dimenzió érintkezett egymással. Egy hypermező egy „időmentes” zónát teremt, ahol a termodinamika lineáris törvényei meggörbülnek, ill. bizonyos esetekben egyáltalán nem érvényesek. Egy ilyen hyper mezőben történt az, hogy a prima matra (materia) porok, azaz az elsődleges anyag porai és az Andara kristályok létrejöttek. Azáltal, hogy tudatos interakcióba léptek a prima matrával, átalakították a kristály szintű DNS-üket, ami által egy rendkívül jövőbeni emberi lény formává váltak, ami még fejlettebb az ő fénymátrixukban, mint az akkori lemúriaiak. Ezáltal a történetünk e pontján nem hívjuk őket a továbbiakban lemúriaiaknak, és andaraiaknak fogjuk hívni őket.

andara.pngAz Andarák 5D-s mester lény kristályok, amelyeknek monatomikus a struktúrája és prima matrát tartalmaznak (ami 70 ásványi anyagból áll). A monatomikus Andara kristályok rendkívül magas energiájú frekvenciát bocsátanak ki, amely megfelel az 5. dimenziónak. Amint fény jár át egy Andarát, erőteljes transzformatív gyógyító energiát bocsát ki, és ezt azonnal és közvetlenül be lehet vezetni az auramezőbe. Ezek a kristályok multidimenzionálisak és nem köti őket sem az idő, sem pedig a tér.

Az Andarák egy lélekfejlesztő, magas rezonanciájú gyógyító eszközök, amelyek minden szinten működnek: fizikai, emocionális és spirituális. A monatomikus Andara kristályok közvetlenül a DNS szintjén hatnak, és áthangolják az aura rezgésedet az 5. dimenziós 40 Hertzes Gamma állapotra.

Az Andarák egy eszköz a felébredéshez és az önmegvalósításhoz, és azért vannak itt, hogy segítsenek nekünk abban, hogy saját életünk mestereivé váljunk. Az Andara emelkedési technológia metafizikus tudománya: Az Andara kristályok egy időmentes hyper mezőben jönnek létre, amikor megteremtenek magukban egy olyan kinzotenitikus kontinuumot, amely lehetővé tesz egy mozgó időmezőt a kristályformáció elementáris és strukturális összetételében. Egy kinzotenitikus kontinuum megértéséhez egy komplex disszertációra lenne szükség egy olyan tudomány területen, amit ti nem ismertek, ezért ebből most csak a legalapvetőbb dolgokat fogjuk érinteni. A lényeg az, hogy ez a „K” kontinuum nem illeszkedik a természetes polaritáshoz, hanem ehelyett közvetlenül ráhangolódik az univerzális fény mátrix fázisára, azaz az „Athéna arany hálójára”. Ezáltal tehát, amikor Andara kristályokat használunk (éteri szinten és/vagy a jelenlegi párjukon, azaz az ember által készített Andara kristályüvegen) képessé válunk arra, hogy interakcióba lépjünk az Athéna hálózatával.

Ez a „hálózat” az idő korlátain túl mozgatja az anyagot. Az Athéna hálózathoz való hozzáférés lehetővé teszi a lélekanyag egységeknek azt, hogy integrációba lépjenek a spirituális anyag jövőbeni formáival.

Az Athéna hálózat volt az eredeti Akasha szintű internet! andara2.jpg

A varázslatos Andarák magas szintű monatomikus éteriumot tartalmaznak, amely sokkal ritkább és sokkal, nagyobb képességekkel bír, mint a monatomikus arany. Ez a varázslatos anyag az, amiért az annunakik eljöttek a Földre, hogy megleljék azt. A monatomikus anyagok normál hőmérsékleten is a szupravezetők tulajdonságaival rendelkeznek. A szupravezetők mögötti elv abban áll, hogy képesek arra, hogy az elektromos energiát mindennemű ellenállás nélkül vezessék, s ezáltal egy teljesen veszteségmentes módon továbbítsák ezt az energia fajtát. Ezen túlmenően a folyamatnak az is része, hogy az elektronokat átalakítják egy olyan fény frekvenciává, amin párba lépnek a szupravezető anyaggal. E monatomikus szupravezetőkben az egyik kulcs az exotikus egy atomú anyagok jelenléte, mint pl. a ródiumé és az iridiumé, magas spinű állapotban.

Egy új tudomány fejlődött ki, aminek az a célja, hogy megismerhessük a magas spin állapotú (magas frekvenciás) elemek kvantumszerű tulajdonságait. A szupravezetés, a gravitációnak ellenálló anyagok, a teleportáció, az idő-tér manipuláció, a több dimenziós univerzumok és minden más igazán lenyűgöző felfedezések lettek a következményei ennek a tudománynak és ezeket elméletben már kivetítik a közeljövőben is. A természetben előforduló monatomikus elemek rendkívüli tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek erősítik és stabilizálják az emberi test elektromágneses mezejét. A monatomikus fém elemek olyan szupravezetők, amelyek 0 magnetikus mezővel rendelkeznek, azaz taszítják mind az északi, mind a déli mágneses pólusokat. Ez elvezet a Zéró pont energiához. A Zéro pont energia (ZPE) olyan energiaként ismert, amely megtölti az űr teljes szövetét, és ami nagyon magas frekvenciákon létezik.

A monatomikus fém elemek képesek arra, hogy megcsapolják ezen korlátlan energiaforrást olyan módokon, amelyeket csak most kezdünk el megérteni. Az Andara kristályok tartalmazzák a mono mező, a hyper mező és a kinzotenitikus kontinuum leg koncentráltabb töltését. Azt is kimutatták, hogy a monatomikus metál elemek meg tudják változtatni a fizikai állapotukat és át tudnak térni más dimenziókba. Amikor bizonyos körülmények között felforrósítják őket, akkor ezek a monatomikus metál elemek, azaz fém elemek, melyek általában 35%-ban szilíciumból állnak, átalakulnak egy csodálatos obszidián szerű anyaggá, amelynek 75%-a szilika. A tudósok képtelenek megmagyarázni azt, hogy ez a lehetetlennek tűnő átalakulás, hogyan jön létre.

Más tesztek felfedték, hogy ez az anyag képes arra, hogy az exotikus tulajdonságait át tudja vinni hasonló fém vagy szilika alapú anyagokra. Úgy tűnik, hogy a monatomikus fém elemek képesek arra, hogy a hasonló anyagokat a saját magas rezgésszintjükre hozzák, ezáltal olyan módon átformálva vagy átalakítva azt az anyagot, hogy hasonlítson és visszatükrözze az ő exotikus tulajdonságaikat. A monatomikus Andara kristályok azon monatomikus fém elemekből származnak, amelyeket természetben olyan éterikus porokban találunk, melyeket magas hőmérsékletre forrósítottak fel. Ez a folyamat nem csak átalakítja az éterikus anyagokat, de finomítja is a monatomikus fém anyagokat, és fokozza az ő exotikus tulajdonságaikat.

A tesztek azt mutatták, hogy a monatomikus Andara kristályok azon exotikus anyag magas frekvenciáin rezegnek, amelyekből teremtették őket. A monatomikus Andara kristályok minden szempontból kvantumnak számítanak. A frekvencia az energia egy mértékegysége. Minden anyag mérhető az alapján, hogy milyen frekvencia hullámon rezeg.

Még a gondolataink is olyan energiák, amelyeket mérni lehet. a test minden egyes szervének megvan a saját frekvenciája, amin belül egy adott tartomány az, ami megfelel egészségnek.

andara-voros.jpg

Az Andara kristály ráhangolja a testet arra a hajszálpontosan tökéletes természetes frekvenciára, ami az optimális egészséghez és a fiatalkori állapothoz szükséges.

A monatomikus Andara kristályok heliocentrikusak is, ami azt jelenti, hogy elnyelik és visszatükrözik a fizikai fényt, az ő kristály spiráljuk középpontja irányába. Ezáltal a monatomikus Andara kristály rendkívüli gyógyító erővel rendelkezik, amikor az ember belebámul, miközben természetes Napfény felé tartja azt. Sőt mindezen túlmenően az Andara kristályok a prima matra leg hatásosabb formájából jöttek létre. Mi az a prima matra?

A prima matra egy ősi alkímiai kifejezés, ami azt jelenti, hogy elsődleges, azaz minden behatástól mentes anyag és lefed mindenféle anyagformát, ami rezonál az elsődleges anyag eredeti formájával. Az eredeti prima matra olyan fény, amely a látható szivárvány spektrum ultraibolya végén épp egy kicsit túl van (magas frekvenciájú) és a manapság nálunk megtalálható prima matra formák a szivárvány látható színeiben találhatók (azaz alacsonyabb frekvenciájú, de még mindig látható fény gradiensei/fokozatai). A prima matra egyszerűen (magas frekvenciájú) fény adat, amely az éterben létezik.

Ezt az anyagot mannának hívják, élet elixírnek, a filozófusok kövének, a fiatalság forrásának, a primordiális anyagnak, exotikus anyagnak, és van még sok más szent neve is. Ezt most azért fedik fel ezen a bolygón, hogy támogassák az emberiséget az átalakulási folyamata során. Az Andara kristályok egy kvantum szuper számítógép lemúriai megfelelői.

Az Andara ezen túlmenően egy nagy erejű erősítő, egy multidimenzionális adó és vevő, és végtelen mennyiségű Gamma fényadat tárolására képes ugyanúgy, mint egy szuper merevlemez. Ez a fejlett földönkívüli technológia visz bennünket legközelebb ahhoz, amennyire itt a Föld bolygón valaha hozzá fogunk tudni férni az igazi varázslathoz.

Hogyha tanulmányozod és megérted a metafizikai tulajdonságait és azt a konkrét érzést, amit akkor kap az ember, ha dolgozik egy ilyennel, akkor igazán hinni fogsz benne.

Megjegyzés: Minél nagyobb a kristály mérete, annál több éteriumot tartalmaz, azaz annál nagyobb az ereje. A Földön található minden Andara kristály egyike sem az eredeti lemúriai kristály. Az eredeti kristályok az 5. dimenzióban léteznek. Minden földalapú üveg Andara kristály éterikusan kapcsolódik az 5. dimenziós Andarákhoz és mindazokhoz, amelyeket a Földön találunk és ugyanazon magas frekvencián rezegnek.

Az Andara a tudat legerőteljesebb erősítője az Univerzumban és mivel ti már eleve a saját valóságotokat teremtitek meg, ez a legfőbb emelkedési eszköz, amire szükségetek lesz ahhoz, hogy ne csak manifesztáljátok a személyes álom életeteket, hanem egy jobb világot az egész emberiségnek is itt a Föld bolygón.

 Az andara kristályok közvetlen utat jelentenek ahhoz, hogy elkezdjük megtapasztalni a Mennyországot. Hogyan kell dolgozni egy Andara kristállyal? Egyszerűen kerülj szoros kapcsolatba egy Andarával, tartsd azt, meditálj vele, bámulj bele, és küldd bele a legmagasabb szintű szándékodat. Az Andara nagymértékben erősíteni fogja a vágyaidat és gyorsan és közvetlenül fogja manifesztálni azokat számodra egy magasabb dimenziós szintről.

Ezoterikus ásványbörze cikkének felhasználásával
Kép: Internet