Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Árvíz = átok vagy áldás?

2013.06.08

 Tegnap baráti körben beszélgettünk  és más megvilágításban, a hatalmas mennyiségű vízről, amit a nagy Anyafolyó, a Duna hoz nekünk.

A víz az, az elemünk, ami bennünk is bennünk van, hisz egy felnőtt ember szervezete 73 %-a víz. Az, az éltető elem, ami nélkül nagyon kevés ideig tudjuk a fizikai testünket életben tartani. Ami minden anyagi világban létező életnek a létfenntartásához elengedhetetlen.

Rezgés a víz is. Energia. 528 Hz frekvenciával rezeg.

www.youtube.com/watch

Ha meghallgatod ezt a rezgést, akkor egyfajta emelkedett állapotba kerülsz, hiszen kitisztítja az erőteret, amiben élsz, létezel.

 

viz-sziv.jpg

Sokan, sokat imádkoznak azért, hogy élethelyzetük könnyebb legyen. Teremtenek ez által.

Kérjük az áldást életünkben és életünkre, majd, amikor azt kapjuk, nem tudjuk befogadni, nem tudjuk a „medrében” tartani, nem elég tiszták a csatornáink.

Jó lenne, ha meg tudnánk érteni az árvíz analógiáját!

 

Vajon MI, akik a Kárpát medencében élünk, Magyar lelkületű emberek, tudjuk-e úgy fogadni az áldást, hogy annak szabad utat engedünk, és valóban áldásként éljük meg?

Úgy tűnik, nem.

Nem tudjuk a vizet a medrében tartani.

Régóta tudjuk, sok tanítás szól arról, hogy: „Ami kint, az bent…” És azt is tudjuk, hogy akik az utolsó pillanatban fogadják el, engedik meg Magunknak, hogy áldással éljenek, áldottak legyenek, azok is épp annyira lesznek emelkedett lelkűek, mint akik már régóta ezt teszik.

Érdemes Magunkba nézni! ITT és MOST!

 Engedjük meg Magunknak az áldást és annak elfogadását. Ne szabjunk határokat! Fogadjuk be és használjuk annak megfelelően, miként kaptuk azt.

Hagyjuk és engedjük meg Magunknak, hogy a „tűzelem” is erősödjék bennünk! Mert mihelyt ezt megengedjük, akkor az egyensúly ismét helyre áll, a víz megcsendesedik, és medrében tudjuk tartani könnyedén és hasznosan! 

1.jpg

TE is meg tudsz minden tenni annak érdekében, hogy az áldás valóban az legyen, ami.

Engedd meg Magadnak, hogy a víz ez a csodálatos áldás a medrében, a helyén folyjék!

Fogadd be, fogadd el az Univerzum e csodálatos ajándékát, amit Magadnak teremtettél!