Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amikor a „Mester”-ről lehull a lepel

2019.01.03

Miután sikeresen kivontam 2 hétre magam a forgalomból, részben unokázás, - no, ekkor nem olvastam közösségi portálon - majd megfázás okán, így jóval többet nézelődtem ott.

Folyamatosan feljött egy-egy bejegyzés, egy állítólag Plejádokról ide jött embertől, hogy őt elhagyta az asszony, és olyan válogatott szitok és átok áradattal illette, hogy egy régi vágású kocsisnak is becsületére vált volna.

Ez két napig ment, szinte megállás nélkül, illetve csak kis kihagyásokkal. Meglehetősen zavart, majd már idegesített. Nem is az, hogy így éli a magánéletét, sokkal inkább az, hogy ez engem zavar.

Mit lehet tudni a Plejádiakról?

„(…) Mind a Plejádiak (Plejarans) és a földi embereknek közös genetikai öröksége van, a Lyra csillagrendszer embereiből erednek, mindkét faj innen származik, bár a földi emberek már tartalmaznak más ET DNS-t több kereszteződéssel, és azzal fejlődtek tovább, hogy jobban tudjanak alkalmazkodni ehhez a környezethez. (…)

A kultúrájuk az egységen és azonosságon alapszik, tiszteletbe tartják a környezetet és harmóniában élnek vele. Középpontjukban a szeretet/szerelem, a spirituális fejlődés, őszinteség és becsületesség áll Legalább annyiféle kulturális különbség van a különböző plejádi csoportok között, mint a földieknél. A különbségek, a különböző tapasztalati utak szerint kialakult civilizációkat jelentik. A plejádi civilizáció, sokkal régebbi, minta földi. A plejádiak alkalmazkodtak saját környezetükhöz, így elég problémás lenne számukra a nehéz földi környezethez való alkalmazkodás. (…)

A plejádi emberek a természet nagy felfedezői. Így sokan keresik a kalandos felfedezéseket, és közöttük vannak tudósok, kutatók is, így vesznek részt számos földi folyamatban, a fejlődésetek átalakításában. Ezen kívül a civilizációjuk egésze úgy érzi, hogy kíváncsiak a földi rokonokra, mert számos szempontból, a földi emberek a közös őseiket is képviselik. (…)”

forrás: földicsillagok.hu

pirx5.jpg

Jelenlegi tudásom szerint ez a 6D jellemzője. („A kultúrájuk az egységen és azonosságon alapszik, tiszteletbe tartják a környezetet és harmóniában élnek vele. Középpontjukban a szeretet/szerelem, a spirituális fejlődés, őszinteség és becsületesség áll”)

A 6D-ben élőknek NEM kell semmiféle űrnaszád, csillagjáró vagy egyéb anyagból készült építmény ahhoz, hogy szabadon közlekedhessenek pillanatok alatt GONDOLATI úton.

No, a sokadik bejegyzés után, ami már arról szólt, hogy engedélyezi a flotta földre szállását, és itt hagyja a Földet, mert az asszony elhagyta - ami igazán nem jellemző rám -, én is hozzászóltam, megkérdezvén tőle, hogy tulajdonképpen mi az, amit csinál, majd kategorikusan figyelmeztettem arra, hogy, Plejádi lenne, mindezt nem tenné.

Két nap után már nem volt meg az eredeti közzététel sem.

Így utólag gondolkoztam azon, hogy mennyi ember, akit ilyen szinten meg lehet vezetni? Hiszen minden közzétételnek sok-sok olvasója, éljenzője vagy részvétnyilvánítója volt.

Tényleg itt tartunk?

Valóban van még, aki elhiszi, hogy otthon ül, várja a sültet és majd jön Pirx kapitány és jól megmenti a Földet, megmenti őt is és mindenkit, aki hisz benne?

Számos alkalommal elhangzott már sokaktól és tőlem is, amíg te nem teszel önmagadért semmit, addig semmi nem fog változni. Vagy elindulsz egy szellemi-lelki fejlődés útján és akkor minden lehetséges, vagy maradsz a szinteden, várhatod a sültet és kémlelheted, az eget.

Jut, eszembe át kell adnom egy üzenetet: Pirx kapitány összejött Zuluka kisasszonnyal és elmentek nászútra, 896523 fényévnyire, Önmagukat megélni és megmenteni.

Így a flotta és a megmentés érdeklődés híján elmarad.

Szeretettel!

Kép: Internet