Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A víz gyógyító ereje

2011.04.04

Mostanában sokat hallhatunk a víz erejéről.haragos_tenger.jpg

Miért került felszínre egy rég tudott, de feledésbe merült gyógyszer?

Azt gondolom, hogy a gyógyszeripart kellene kérdeznünk.

 

Nos vizsgáljuk meg, mit tud a víz, s miért?

Már elég korán megtanuljuk biológiából, hogy testünk hetven százaléka víz.

Az Ausztrál bennszülöttek (Marlo Morgan: Vidd hírét az igazaknak c. könyv részletesen taglalja, itt megtalálod: http://www.terebess.hu/keletkultinfo/igazak1.html) azt tanítják, hogy abban az esetben, ha valamit meg akarsz találni, vagy érteni mélyebb összefüggéseiben, akkor válj eggyé vele.

Nekünk, földön élő embereknek könnyű a vízzel bánni, ill. „gyógyszert” készíteni belőle, hisz jelentős „összetevőnk” az, így már azzá váltunk.

Amikor az első ilyen hír jött – mert nem volt felszínen a tudás, nekem sem – azt gondoltam, hogy ki kell próbálnom, utána tudom csak javasolni, bárkinek.

Egy poharat, teleengedtem normális csapvízzel, a két kezem – tenyerem – közé fogtam és magamban elmondtam egy imát.

Le is írhatnám, de azt gondolom, hogy mindenkinek magának kell megtalálnia azt a pár szót, amivel méltatja a víz tisztaságát, közvetítő erejét. Aki hisz az istenekben, Őket hívhatja segítségül, aki a Fényben, az azt… vagy kinek mi a lélek közeli ahhoz, hogy a víz valóban gyógyszerré, tisztító erővé válhasson, kezei között.

Ma már odáig „fejlesztettem” ezt a tudományomat, hogy amikor zuhanyzom, akkor is megkérem a vizet, hogy segítsen tisztára mosni lelkem, érzéseim, gyógyítsa meg esetleges sérüléseim.

Teljes mértékben igazat adok azoknak, akik ebben hisznek, hogy működik. Ma már én is tudom, hogy működik, hisz csinálom nap, mint nap.

Tulajdonképpen miről is van szó?

A víz energetizálásáról. Magyarul: a vizet energiával töltjük fel és utána juttatjuk a szervezetünkbe, vagy mossuk le vele a fájó, beteg testrészeket s lássatok csodát, a seb hamarabb gyógyul, a zúzódás hamarabb múlik….stb.

Évek óta szenvedtem a bal szememmel, mert huszon éve belekaptam egy szalvéta véggel, amikor is az üvegtestet elvágtam. Ha sokat ülök a monitor előtt, vagy sok száz km-t vezetek, megerőltetem, akkor elkezd könnyezni, nem látok. Ez különösen kellemes tud lenni vezetés közben.

Kipróbáltam a vizet. Elmondtam fohászomat és megmosom, napjában többször – amikor eszembe jut – hideg vízzel, s láss csodát a szemem rohamosan, gyógyul.

Egyes írások azt is állítani vélik, hogy sugárfertőzésre, vegyi fegyverek hatásának megszüntetésére is alkalmas.  Nincs okom kételkedni.

 

Egy olyan ajándékot elevenítettek fel bennünk az erre figyelmeztetők, amit elfelejtettünk, de nagyon nagy sikerrel tudunk alkalmazni!

… és lehet játszani, próbálkozni is vele, hiszen semmibe nem kerül csak egy pici időbe és egy pici odafigyelésbe, magunkra.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.