Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szeretet, mint mágnes

2011.05.20

Hajnali madárcsicsergés, a felkelő Napot köszönti. Kora nyár illatok a levegőben és a tökéletes nyugalom, boldogság érzete, amikor kinyitom az ajtót, hogy reggeli kávémat a teraszon igyam meg. Autók, emberek még nem járják a végtelen utakat. Csend és béke kint és bennem is.

Nézek a felkelő Napba, hallom a szférák zenéjét, töltekezem.szeretet.jpg
Jön Misi – sok eon óta hű segítőm és társam – beszélgetünk:
„Az élet – ugye tudod? – nem csupán megtörténik veled – élet reagál Rád. Az élet a te hívásodra történik! Minden egyes területén, minden egyes dolgot te hívsz magadhoz. Te vagy az életed teremtője. Te írod a saját történeted. Te rendezed a filmed. Te döntöd el, hogy milyen lesz az életed – az által, hogy mit sugárzol kifele.
            A jó érzéseknek végtelen számú szintjük van, ez pedig azt jelenti, hogy a jó életnek, amit magadnak teremtesz, nincs felső korlátja. És ugyan így a rossz érzéseknek is számtalan szintjük létezik, ugyan akkor itt van alsó határ. Azon a határon túl, már elviselhetetlenné válnak a dolgok, ami elkerülhetetlenül arra kényszerít, hogy ismét a jó érzéseket válaszd. „
- Ez azt jelenti – kérdezem Tőle -, ahogy akkor amikor jó dolgok történnek velem, ha gazdag vagyok, ha boldog vagyok, mert megtaláltam a szerelmem, ha ideális körülmények között élek és mindez jó érzéssel tölt el, akkor ezt még fokozni is tudom?
„Igen. Mind a két irányban fokozható. Nem a szerencse vagy a véletlen az oka, hogy a jó érzésektől csodálatosan érzed magad, a rossztól pedig pocsékul. Az élet legfelsőbb irányító ereje a szeretet, ez pedig a jó érzéseken keresztül hív és vonz, hogy azt az életet éld, amire születtél.
A szeretet ugyan akkor a rossz érzéseiden keresztül is szól hozzád, így tudatja veled, hogy elveszítetted a kapcsolatodat az élet pozitív erejével!
Minden attól függ, hogyan érzed magad?
Minden egyes döntésedet arra alapozod, ahogy érzed magad.
Egész életednek az érzéseid a mozgató rugói!
Bármit is akarsz az életben, azért akarod, mert szereted, és mert jól érzed magad tőle. Ez a szív szava.
Így hallod meg és így tudsz vele kommunikálni. Elég, ha megkérdezed a szíved, hogy jó vagy rossz életet teremtesz-e magadnak.
Ha valamivel kapcsolatban jó érzéseid vannak, akkor az az út, ami előre fele visz a tökéletes élethez.
Ha valami miatt rossz érzések vannak Benned, akkor az egy olyan út, amikor már nem vagy kapcsolatban az élet pozitív energiájával, vagy felsőbb rendű éneddel.”
-         Tehát, mindegy, hogy egészségről, anyagi javakról, szerelemről, vagy bármiről is kérdezem meg a szívem, ha jó érzéssel tölt el, akkor teremtek, vonzok? Akkor ez azt jelenti, hogy a vonzás, nem más mint a szeretet? Hogy ez a mozgató rugója?
„ Vágyaid mozgatórugói, azok az jó érzések, amelyeket a vágyak beteljesülésétől remélsz. Hogy érheted el a jó dolgokat? A jó érzések által!
Nem kell küzdened, görcsölnöd, gürcölnöd, hogy megváltoztasd az életkörülményeidet – csak adj szeretetet a jó érzések révén, és minden amire vágysz, megjelenik az életedben! „ –mondta és halványulni kezdett alakja a már érezhető melegben, ahogy a Nap egyre feljebb hágott az ég kékjében.
Állok a teraszon, erősödnek a külső zajok, de bennem béke, nyugalom van.
Boldogság és egy hihetetlenül gyönyörű érzés. Szeretném az egész világot magamhoz ölelni, mert érzem, hogy tökéletes, amit kaptam, érzem, tudom hogy csodálatos dolog szeretni!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

olvastam

(Nemo, 2011.05.21 07:23)

hm... :)
én most tanulok újra szeretni...
megteremtettem magamnak azt az embert, akire szükségem van...
nem akivel tudok élni, hanem aki nélkül nem igazán :)
csak rá kell érezni erre a szeretetre, agyban, szívben, lélekben...
és tényleg működik :)
...és igaz

Re: olvastam

(Mesélő, 2011.05.23 06:54)

Igen, tényleg működik :)
Valahol azt olvastam : Az vagy, amit egész nap gondolsz!
Most kiegészíteném annyival: Az vagy amit egész nap gondolsz és érzel !
Mert, ha érzel, teremtesz. Ha teremtesz, vonzol. Ennyire egyszerű az Univerzum legmagasabb rendű törvénye. :)

Köszönöm

(Bella, 2011.05.21 06:36)

Köszönöm, hogy leírtad. Sokat segített.

Re: Köszönöm

(Mesélő, 2011.05.23 06:50)

:)