Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szavak teremtő ereje

2018.11.01

Kevesen tudják, hogy a szavaknak nagy erejük van, és mágiát végezhetünk a szavakkal a mindennapokban, akár tudatosan, akár a tudattalanul. Ekkor mutatkozik meg a szavak ereje, és ezt nevezzük a szavak mágiájának.

Ha tudatosan használjuk a szavakat egészség, boldogság, bőség, áldás bevonzására, illetve a negatív elkerülésének érdekében, akkor ismernünk kell a szabályokat, hogyan, miként és mit kell mondanunk annak érdekében, hogy a jó megtörténjen, és a kívánt állapot az életünkbe költözzön.

az-szavak-ereje-s-csapd-ik.jpg

Napi gyakorisággal használjuk a 3 legnegatívabb szó együttesét, s vajon belegondoltunk csak egyszer is, hogy evvel mit teremtünk?

NINCS

SEMMI

BAJ!

S mennyivel szebbet, jobbat, boldogabbat teremtenénk, ha ehelyett azt mondanánk:

MINDEN

RENDBEN

VAN!

Bármikor megtörténhet velünk, hogy egy másik személy mágiáz minket szavakkal, ezt káromkodásnak, szemmel verésnek, irigységnek nevezzük hétköznapi emberként, de ezek mind fekete mágiák szavakkal. Ugyanis, ha valaki folyamatosan szid minket, és rosszat kíván, és a nézésével pluszban negatív energiákat közvetít felénk, akkor áldozattá válhatunk, csupán a szavak ereje miatt, amennyiben erre vevők vagyunk.

Saját magunkat is bajba sodorhatjuk szavakkal, lett légyen az egészségünkről, a kapcsolatainkról, vagy épp a boldogságunkról szó, ha nem helyesen beszélünk a sorsunkról, a pénzünkről, vagy életünk bármely területéről.

A mai napon, amikor a 11-11-1 mágikus erejét éljük meg, különösen érdemes a szavainkra, gondolatainkra koncentrálnunk, hogy mások, vagy magunk felé mit közvetítünk?

 

Áldott beszélgetéseket, gondolatokat kívánok!