Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A család energetikai rendszere

2018.10.12

Sok esetben tapasztalom, amikor csoportos oldásokat végzünk, hogy az állító kliens családjában, volt valahol egy halott, vagy olyan gyermek (leszármazott), akit a család nem ismer el, akkor a későbbi generációkban és ez lehet oldalági leszármazott is, hiába próbálkozik a szülőpár, nem születik gyermeke, holott ez egészségileg egyáltalán nem indokolt.

Olyan esettel is találkoztam, amikor megszületik a hőn óhajtott gyermek, de olyan betegséghalmaz alakít ki magában, amire a hagyományos medicina nem talál elfogadható okot.

Ilyenkor érdemes megvizsgálni a család energetika rendszerét.

Mi az, ami valójában az ideális?

Anya     Apa

(Ők egymást töltik energiával és töltik Őket a felmenők is)

1. gyermek

(Szülők töltik és rajtuk keresztül a felmenők is.)

2. gyermek

( 1. testvér tölti, akin keresztül a szülők töltik, akiken keresztül a felmenők töltik, természetesen energiával.)

… és így tovább.

Ez az az ideális felállás, amikor mindenki a helyén van, mindenki, mindenkit ismer és elismer.

Mit értek ez alatt? Nem feltétlenül a személyes ismeretséget, hiszen ez idő különbségek miatt sokszor lehetetlen. De az, hogy egy szülőpár ne beszéljen arról, hogy volt olyan gyermek, aki meghalt, olyan hiba, ami sok esetben csak nehezen helyrehozható károkat okoz.

allitas.jpg

Mint azt ábrázoltam, az energetikai rendszerben mindenkit tölt mindenkit energiával és itt a szeretet energiájáról beszélek. Akkor, amikor valamit titkolunk, nem beszélünk róla, nem ismerjük el, akkor egy űr keletkezik.

A Világmindenség stabil egyensúlyi alapon áll, így minden kiegyenlítődésre törekszik. A családi energetika rendszer is. Amennyiben a szülő / szülők majd testvérek sem, hisz nem tudnak, róla nem ismerik el egy gyermeküket / testvérüket, akkor ebből a hiányból fakadóan a következőkben megszületett vállalja magára azt az energetikai feladatok, amit az előzőnek kellett volna betöltenie.

Innen már elindul az a negatív spirál, amit mi a csoportos oldásokon hét generáción át vizsgálunk, és bizony nagyon sok esetben a jelen időben élő tapasztalja meg negatív hatásait teljesen tudattalanul.

Ha felismeri az állító személy, hogy mi történt, akkor már tudja kezelni a problémát. Oldja, kvázi feloldja azt a blokkot, ami a problémát okozza.

Én nagyon büszke és hálás nagymama – vagy, ahogy Bátor unokám hív: Mima vagyok-, mert hét gyermekem és kilenc unokám van. A hét gyermekemből négy saját és egy fogadott lányom él, a kilenc unokámból három fiú és egy kislány él. De mindegyiküket elismerem, beszélek róluk.

Hosszú volt az út idáig és nem is volt túl könnyű. Oldottam és megoldottam feladatokat, helyzeteket hogy úgy felfelé, mint a lányaimon keresztül lefelé, hogy genetikusan tudjam örökíteni az ideális család energetikai rendszerét. S tudom, hogy a felmenőkben ezek a blokkok épp úgy oldódtak, mint az oldalági leszármazottakon.

Ma már eljutattam odáig, hogy a csoportos oldásokat olyan szinten vezetem, hogy mindezt a tudást és felismerés képességet, másoknak is át tudom adni.

Nem csak családi, egészségügyi, kapcsolati vagy munkahelyi felismeréseken keresztül, hanem minden olyan területen, ahol az állító személy energetikai hiányt érez, ami sok esetben betegségeken keresztül jelenik meg.

Szeretettel!