Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.11.01.

2018.11.01

A numerológia elemzése alapján, a 2+0+1+8=11 , 11, 1

Írhatnám erre a napra, hogy mindegy.

De vajon értjük-e a mindegyet?

Amikor azt írom mindegy, akkor arra gondolok, hogy mindegy mi történik, mert tökéletesen bízom és megbízom a Felső vezetésben. Tartot-ban a Bolond lapja.

Nagy árkánum. A Bolond a bennünk élő gyermeket személyesíti meg. Spontán újrakezdést és előítélet - mentes nyitottságot jelképez. A játékos, életvidám gondtalanság kifejezése azt mutatja, hogy csodálkozva, határozott elvárások és gyakran előzetes ismeretek nélkül lépünk életünk egy új területére.

Gyermekes kedélyre és ennélfogva könnyelműségre, balga naivitásra, játékosságra is utalhat, de ugyanakkor jelenthet ostobaságot is, vagy a bölcs és alázatos belátás egyszerűségét, amihez csak hosszú és gyakran fáradságos út végén érkezhetünk.

A Bolond megtestesítheti a kópét, pimasz frátert, de a király alteregójaként akár az egyetlen őszinte udvari tanácsadót is. Minden esetben teljesen a jelenben él, a nyitottság és a spontán becsületesség kifejezője, mindig kész az új tapasztalatok szerzésére.

Ma érdemes kijelentenünk: Most már követem a szívemet. Nyitott vagyok, és készen állok, hogy elinduljak bárhová, amerre a szívem vezet.

11111.jpg

A mindegy egy angyali szám is:

1:11 – 1111: Angyali szám, melynek jelentése:

Megnyílt egy energiakapu előtted, melyen keresztül megvalósulnak a gondolataid. Válaszd meg bölcsen a gondolataidat ezekben az időkben, mert ezek segítik beteljesüléshez a vágyaidat.

A félelmeiddel egyáltalán ne törődj, különben azok válnak valóra!” /Doreen Virtue/

Mi teremtjük a világunkat, attól függően, hogy mit teszünk bele saját szívünkből.

Teremtsünk ezen a napon csodákat, fényt, és szeretetet, ami közelebb visz minket ahhoz, hogy egy boldog világban éljünk!

Tehát ez a nap egy új kezdet lehetősége!

Start és indulás a szeretet jegyében fel, előre!

Szeretettel!