Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ankh Healing (AH)™

Mi az az Ankh Healing (AH)™ ?

Egy olyan energia átadási rendszer, ami az adott pillanatban lehetőséget ad az embernek, hogy az akkor elérhető legmagasabb rezgésszinten éljen, és ezt a rezgésszintet meg is tartsa.

Az ember épp úgy, mint minden más energia.
Amennyiben a rezgésszintje alacsony, akkor egy sűrű, lassú energiaáramlás, ami lehetőséget ad a szintén alacsony, lassú frekvencián működő kór-, és károkozóknak, hogy átdiffundáljanak a védelmi pajzson (aurán).
A vonzás törvényének értelmében hasonló, hasonlót vonz.

Tapasztalatom alapján, aki egy magasabb frekvencián működik, nem betegszik meg. Élete "kivirágzik" és minden működik.
A folyamatos "vanásban" létezik.

A történet igen fiatal koromba visz vissza.
Anno folyamatos lázadásban volt – szüleim megfogalmazása szerint, ma azt mondom magamról, hogy folyamatos útkeresésben voltam -, és minden érdekelt, ami nem volt kötelező, ajánlott vagy elvárt.
Édesanyám római katolikus és nyolc éves koromból annyi maradt meg, ennek kapcsán nagyon intenzíven bennem, hogy veszekedtem Istennel, mert nem hagyták, hogy olvassak vasárnap reggel az ágyamban, hanem templomba kellett mennem. Nyilván Őt okoltam emiatt.
Valami mégis csak megfoghatott ott, és akkor, mert innen datálom, hogy elkezdtem kutatni azt, hogy mi az a módszer, technika, vagy valami, ami miatt Jézus csak rátette a kezét egy vakra, vagy sántára és az látott, vagy elfutott.

Nem vitattam a hitelességét mindennek, viszont olthatatlan vágy ébredt ennem, hogy mindezt én is tudjam.
Kérdeztem.
Kérdeztem.
Kértem.
Kérdeztem.

….. és kértem, kérdeztem.

A „Kérjetek és megadatik” 50 év múlva jött teljességében.
Addigi utam felkészített arra, hogy azzá tudjak válni, aki ma vagyok.
Hálás vagyok minden pillanatáért.
Minden kínjáért és megpróbáltatásáért, minden engem gyalázó emberért, és mindenért, amit nehézségnek éltem meg.
Hálás vagyok, mert ezek az események tettek erőssé. Itt élhettem meg azt, hogy milyen, amikor önmagam vagyok magam körül és bár lehet, hogy számosan mellettem voltak, ezeket a nehézségeket mégis csak magamnak kellett megoldanom.
Hálás vagyok az engem gyalázóknak, kritizálóknak, vádlóknak, mert megtanultam, hogy az ítéletük nem rólam szól, hanem róluk.
Hálás vagyok az engem dicsérőknek, majd elgáncsolóknak, mert megtanultam, az emberi természet mélységeit, magasságait.
Hálás vagyok minden nélkülözésért, mert megtanított észrevenni, és hálásnak lenni a VAN-t.

Hosszú volt az út, nem egy életen keresztül vitt.
Sok-sok jel volt, ami tudatta, hogy ez a célirány, bár kitérő is volt számos, amik szintén ahhoz járultak hozzá, hogy erősebbé, érettebbé, bölcsebbé válhassak.

Hála.
Hála.
Hála.

ankh.jpg
Tavasz reggel. Ülök a szobámban, előttem a számítógépem billentyűzete, és csak bambulok a semmibe.
Majd olthatatlan vágy, hogy írjak.
Tipikus három ujjal pötyögő vagyok, valaha ugyan tanultam gépírást, de nem használom.
Most megtáltosodtak az ujjaim és csak szaladtak a billentyűn, értelmes szavakat, mondatokat alakítva, lediktálták A technikát.
Megkaptam a választ 50 év óta ismételgetett kérdésemre.

Másnap jött barátnőm és megkérdeztem, hogy hajlandó-e egy kísérletnek alávetni magát, mert van egy olyan technika, amit szeretnék kipróbálni?
Hajlandó volt.

Majd egyre többen jöttek, s mindenki megtapasztalta azt az állapotot, amikor egységbe került önmagával, amikor az elme burka lebomlik és a Lélek egységbe kerül az Isteni Önvalóval.
Különféle megélésekről számoltak be, és tudtam, hogy cunami sebességgel indultam el az Úton.

Majd megkaptam a lehetőségét, hogy továbbadhassam. Átadhassam azt a technikát, amivel eljuthat, mindenki, aki kéri az Isteni Önvalóhoz.

Személyes találkozás és tudás átadásra van lehetőséged, ha jelentkezel az egyutt.megoldas@gmail.com címen.
Vélemények az Ankh HealingrőlTM

 Mariann:

1. kezelés után 3-4 dioptriát javult a szemem. Olyan élesen láttam a színeket, mint még soha sem. Tökéletesen pihentnek éreztem magam.

2. kezelés után hatalmas tisztulások voltak. Szó szerint kirángattak belőlem minden blokkot, gátat, kikövetkeztetést, fix nézőpontot.

3. kezelés után jelentős mértékben kezdett változni az életem. Mindenképp folytatom.

Béla:

Olyan kipihent lettem, mint már nagyon rég nem. A kezelés alatt színeket láttam és sokszor nem is éreztem, hogy rajtam lenne a kezed, csak tudtam, hogy ott van. Hol meleg volt, hol forró, de mindegyik nagyon jó volt azon a helyen. Éreztem, ahogy kiürül belőlem a betegség góc. Aznap éjszaka arra ébredtem fel, hogy egy arany fény jelent meg a beteg terület felett, kvázi, mint egy kiszíva a betegséget belőlem. Jól vagyok!

János:

Évek óta kínoz a (68 éves) reuma és az ízületi fájdalmak. Első kezelés után nem fájt többet. Azóta sem. Voltak emésztési problémáim, ez teljesen megszűnt a második kezelés után. Akkor múlt el a hátfájásom is, ami évek óta kínoz és már műteni akarták.

Fantasztikusan érzem magam!

Bálint:

Eddigi életemben egyszer éreztem hasonlót, mintha kiszállnék a testemből és teljességben térnék vissza. Fantasztikus.

Teri:

Hihetetlen erősségű energia. Köszönöm, hogy megnyitotta a lehetőségeket a változásra az életemben.

Laci:

Több testi kórtól „mentett” meg a találkozás ezzel az energiával. Hihetetlenül magas frekvenciákat mozgatott meg bennem.
Hálás vagyok, hogy lehoztad mindannyiunk épülésére.

Köszönöm!

Kriszta:

Én sok mindent kipróbáltam már, de ilyen hatalmas energiát még nem tapasztaltam.

Gabriella:

Köszönöm ezt a fantasztikus lehetőséget. Olyan erőt kaptam, amit még soha.

Margit:

Köszönöm ezt a csodát, ebből még kérek szépen!

Eszter:
Ankh Healingnek is ma is segített. Egyszerűen imádom!

 

Kezelő kurzust végzettek véleménye:

Eszter:

Életem legjobb választása volt, hogy ezt a kurzust választottam.

Többször is kezeltem a Szerelmemet Ankh Healinggel, fantasztikus volt.

Egyik alkalommal egy óriási vihar után másnap, amikor igazi halálfélelmet élt át a hajón (ja - azt mondtam, hogy hajóskapitány? :)) (azt mondta, ilyet 16 év alatt még soha nem élt át). Mikor a csecsemőmirigyére tettem a kezem, éreztem azt a félelmet, amit előző nap átélt, még a háborgó tenger hullámzását is.

Majd ahogyan lassan elcsitult és kisimult. Imádom az Ankh-ot csinálni, és sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, mióta gyakorlom!

Nagyon hálás vagyok érte!

Marcsi:

Úgy érzem, hogy életem legjobb választása volt, hogy rész vettem a kurzuson. Mielőtt jelentkeztem, kaptam ilyen kezelést, és a tapasztaltak megnyitották a szívem.

Úgy testi, mint lelki szinten nagyon sokat kaptam. Minden alkalommal egy mély belső nyugalom és hála érzetet éltem meg.

Vanda:

A hét nap alatt nyugalom, harmónia alakult ki bennem. Olyan érzés, mint amikor tökéletesen ura vagy a jelenlétnek, stabil, vanasban vagy.

Visszavezette a képzés a figyelmemet a legfontosabb tapasztalásaimra: arra, hogy szabad, erős, szeretetben létező és szép vagyok. Megerősített abban, hogy a társaimat is így lássam meg.

Alázatra, elfogadásra, s arra a rég megtapasztalt mozgásra hangolt, ami életem legteljesebb élménye.

Megmutatta a képzés az akadályokat bennem úgy testi, mint energia szinten. S megmutatta azt is, hogy el tudom őket tüntetni.

Hálás köszönet!

Teri:

Két nagyon komoly, "súlyos" és mégis bensőséges, felemelő nap után kicsit kifújva és összeszedve magam köszönöm, hogy "véletlenül" megtalált a hívás, én pedig rögtön elfogadtam.

Hatásai?

Fokozatosan tisztult a sok zűrzavar, belső kavarodás, leállt az egy helyben toporgás, hullottak és eltűntek a mázsás kövek. Megkönnyebbülve és feltöltve jöttem el tőled, de tudva, hogy még sok-sok önmunka, gyakorlás következik, hogy tényleg egyszerű és természetes legyen az életem.

Hála mindenkinek és mindennek, hogy a tudásod közelébe kerülhettem!