Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ankh Healing (AH)™

Az Ankh az Élet, a Fény és a Gyógyulás Kulcsa.

Az Aranybolygó szimbóluma

Szimbóluma a kozmikus alapelvek megismerésének, a misztikus erőknek, a mentális hatásgyakorlásnak, a tudat áthangolásnak, az erősűrítésnek, a szabadságnak, a mennyei felszabadultságnak, a személyes integritás megőrzésének és a szellemi tökéletesedésnek.

Az Ankh Mirigy Kezelés (AMK)™ annak a folyamatnak a kezdete, mely visszavezet az elvesztett középponthoz. Harmonizáló hatásával testi és lelki harmonizáló hatást fejt ki.
Az adott kezelés során keletkező erőtér minőségétől függően olyan szervi és érzékszervi szintű tapasztalatokat, élményeket kaphatnak a résztvevők, melyeket még sohasem éltek át. Közvetlen átadás útján különleges átéléshez jutnak a legtisztább isteni erényekről, a bölcsességről, szeretetről, együttérzésről, örömről, lelki egyensúlyról.

Az emberek nem egy rajtuk kívül álló képmással, hanem a saját belső isteni lélekszikrájukkal, lélekmagjukkal, szeretetforrásukkal vesztették el az összeköttetést. Ezért kívülről kerestek – de nem találtak, vagy csak ideiglenesen, rövidtávon – megoldást hiányaik kezelésére.
Hogyan lehet visszaszerezni az elvesztett kapcsolatot a saját belső isteni résszel? Úgy, hogy egy kezelő, aki rendelkezik ezzel a kapcsolattal, tudatból tudatba vagy szívből szívbe való átadással személyesen megmutatja! Ezáltal a tanítvány is élővé válik.

Az élő jelzőnek két jelentése is van: egyrészt nem elég iratokból megkapni a tudást, hanem feltétlenül szükséges a ténylegesen élő személy általi átadás, másrészt az élő állapot a tiszta földi, vagyis mennyországi tudatállapot meglétét jelenti. Ezután a tanítványon múlik, hogy megvalósított mesterré váljon ő is, ami a közvetlen szellemi összeköttetés meglétét mutatja a saját lélekmagjával, vagy a buddhizmus nyelvezetében tudata tiszta fényével.
A kezelés minden szinten dolgozik.
Úgy szellemi, mint lelki és fizikai síkon is. Feltárja és kitisztítja bármelyik térből, időből és dimenzióból eredő blokkokat.

Lehetőséget ad az új választására, szabad akaratodtól függően.

Jelentkezni a kezelésre és a tanfolyama az egyutt.megoldas@gmail.com címen tudsz.