Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ankh Healing (AH)™

Az Ankh az Élet, a Fény és a Gyógyulás Kulcsa.

Az Aranybolygó szimbóluma

Szimbóluma a kozmikus alapelvek megismerésének, a misztikus erőknek, a mentális hatásgyakorlásnak, a tudatáthangolásnak, az erősűrítésnek, a gyógyító hajlamok, öngyógyító erők felélesztésének, a szabadságnak, a mennyei felszabadultságnak, a személyes integritás megőrzésének és a szellemi tökéletesedésnek.

Az emberi szervezetben 8 fajta mirigy található.

mirigyek.jpg

Továbbá a szervezetben van idegrendszer, van vér- és nyirokkeringés, vannak hormontermelő mirigyek (…stb), és ezek egymással összefüggésben, együtt működnek. Serkentik és gátolják egymás tevékenységét, aszerint, hogy milyen információkat kapnak. Mindezekben a rendszerekben és működési elvükben nem nehéz megtalálni az energiát és az energetikai információt.

Minden mirigyhez egy csakrapár (vagy magyarul: csokor) = energia „betöltő nyílás” kapcsolódik. Optimális esetben ezek egy örvénylő, nyitott módban működnek, folyamatosan „szállítva” az energiát a testnek.

aura-mezo.jpg

Mirigyekhez tartózó csakrák:

Agyalapi mirigy

Koronacsakra

Tobozmirigy

Harmadik szemcsakra

Pajzsmirigy

Torokcsakra

Mellékpajzsmirigy

Csecsemőmirigy

Szívcsakra

Mellékvese

Napfonatcsakra

Hasnyálmirigy

Szakráliscsakra

Petefészek / here

gyökércsakra

Az Ankh Mirigy Kezelés (AMK)™ annak a folyamatnak a kezdete, mely visszavezet az elvesztett középponthoz. Harmonizáló hatásával testi és lelki gyógyító hatást fejt ki. Az adott kezelés során keletkező erőtér minőségétől függően olyan szervi és érzékszervi szintű tapasztalatokat, élményeket kaphatnak a résztvevők, melyeket még sohasem éltek át. Közvetlen átadás útján különleges átéléshez jutnak a legtisztább isteni erényekről, a bölcsességről, szeretetről, együttérzésről, örömről, lelki egyensúlyról. A megtisztulás által gyógyító képességeket is nyerhetnek.

Az emberek nem egy rajtuk kívül álló képmással, hanem a saját belső isteni lélekszikrájukkal, lélekmagjukkal, szeretetforrásukkal vesztették el az összeköttetést. Ezért kívülről kerestek – de nem találtak, vagy csak ideiglenesen, rövidtávon – megoldást testi és lelki hiányaik kezelésére.
Hogyan lehet visszaszerezni az elvesztett kapcsolatot a saját belső isteni résszel? Úgy, hogy egy kezelő, aki rendelkezik ezzel a kapcsolattal, tudatból tudatba vagy szívből szívbe való átadással személyesen megmutatja! Ezáltal a tanítvány is élővé válik.

Az élő jelzőnek két jelentése is van: egyrészt nem elég iratokból megkapni a tudást, hanem feltétlenül szükséges a ténylegesen élő személy általi átadás, másrészt az élő állapot a tiszta földi, vagyis mennyországi tudatállapot meglétét jelenti. Ezután a tanítványon múlik, hogy megvalósított mesterré váljon ő is, ami a közvetlen szellemi összeköttetés meglétét mutatja a saját lélekmagjával, vagy a buddhizmus nyelvezetében tudata tiszta fényével.
A kezelés minden szinten dolgozik.
Úgy szellemi, mint lelki és fizikai síkon is. Feltárja és kitisztítja bármelyik térből, időből és dimenzióból eredő blokkokat.

Lehetőséget ad az új választására, szabad akaratodtól függően.

Jelentkezni a kezelésre és a tanfolyama az egyutt.megoldas@gmail.com címen tudsz.