Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Access Consciousness® nekem

2019.08.14

Ide s tova 5 éve találkoztam először Gary Douglas és társalapítóként dr. Dain Heer által életre hívott módszerrel.

Előbb részt vettem egy Access Bars® kezelésen, majd elvégeztem az első kurzust.
Később még kétszer ismételtem, s nem azért mert nem fogtam fel, hanem mert ez az előfeltétele annak, hogy facilitátor legyek, bár a káosz nem kicsi volt bennem, ellenben hatalmas.
Ma már én is átadom mindenkinek, aki megkeres ezzel a kéréssel, hogy kezelővé válhasson.
Majd elvégeztem a 4 napos Alapozót is és a káosz csak nagyobb lett.

Rendben, hogy egyik lehetséges útja a tudatosság felfedezésének, azzal is megengedésben kerültem, hogy olyan szakkifejezéseket használnak és használok azóta én is, amit józan paraszti ésszel soha nem használtam volna facilitárságom előtti életemben.
Persze megengedésben vagyok mindezzel, de a káoszt bennem ez okozta, mígnem....

Ez előtti- bár jelen – életemben a pénzügy területén dolgoztam. Nagy szükség volt a koncentrálóképesség, racionális gondolkodás, rendszerben látásomra, amire évek hosszú sora alatt szert tettem, nem keveset gyakorolva, éjszakánként törvényeket, jogszabályokat bújva, értelmezve, majd átültetve a hétköznapi életbe, sokszor konyhanyelvre fordítva, hogy azoknak is egyértelmű legyen, akik a vállalkozásukból élnek és meg szeretnének felelni a törvényi előírásoknak.

pitypang.jpg

Azután jött az Access első olyan mondata, amitől lehidaltam:
„Ne gondolkodj, dobd el az agyad!”
Hogy a mit csináljak a mivel és már miért is tenném? Meg vannak ezek hibbanva? Egyszerűen nem értettem, hogy a jól bevált módon, a hosszú időn át (25 év) kitaposott és működő úton, miért nem lehet elérni azt, amitől „ezek az Acessesek” itten vihognak, meg boldogok, meg minden megy nekik, mint a karikacsapás.
Nyilván, hogy azonnal a jól bevált módon elkezdtem az önbántalmazás megannyi módját, fűszerezve düh-el, haraggal, már-már gyűlölettel is önmagam iránt, hogy mi a nyavalyától vagyok én rosszabb, kevesebb, kisebb…stb, mint a sok ezer, akinek működik?
Hab a piskótatekercsen, hogy amikor könyvvizsgáló barátnőmnek is ezt a mondatot mondtam, miszerint „Dobd el az agyad!” úgy nézett rám, mint, aki rögtön hívja az Elme és Gyógy Intézet, mind összes fehér köpenyesét, mind összes kényszerzubbonyával és Xanaxával felszerelve, ezer köbcentis fecskendőbe felszíva a jó kis mérget, hogy azonnal szedáljanak le, mert ön és közveszélyes lévén, emberi kapcsolatokra alkalmatlan vagyok.

Na, itt már keményen el kellett kezdjek gondolkozni azon, hogy mi a csoda bogara van itt?
Jól bevált, racionális énem azonnal kérdezni kezdett:

  • Mit jelent a dobd el az agyad?
  • Mit akarnak ezzel?
  • Mit akarnak kifejezni ezzel?
  • Milyen módon kellene eldobni
  • Mi a jó nekem ebben?

Azt sikerült megállapítanom, hogy agysebész azóta sem lettem, nyilván nem arról szól, hogy felmetszem a fejem és kukázom a jobb és bal agylebenyemet. De, akkor MI EZ?
… és mert kérdeztem, az Univerzum felelt, egy cikk formájában.
Már nem emlékszem a címére, csak arra, hogy egy angol terepaura írta, és arról szólt, hogy, ha a megszokott módon próbálunk valamit kikövetkeztetni, attól az nem fog működni, ha eddig sem működött.
Engedd el –biztat a szerző-, minden eddigi megszokásodat, minden eddigi gondolatodat, ürítsd ki az agyad, altass minden közben felmerülő gondolatod és a kérdés feltevése után csak figyeld, hogy mi történik?
AHA!- sikítottam fel. Így kell az „agyam eldobni”. Rendben ez menni fog, már értem.
Tehát, ha a megszokott módon valami nem működik úgy, mint azt én lányálmaimban megálmodtam, akkor a nem megszokott módon érem el.
Évek óta küzdöttem egy benőtt körmömmel, ami nem kicsi és nem kevés fájdalmat okozott. Számos módon próbáltam már megszüntetni a fájdalmat elmulasztani, de nem igazán voltam sikeres az ügyben.
Gondoltam az újonnan szerzett tudásom kipróbálván, meglátjuk, mire jutok?
Tehát jön az égető érzés, biztos hallottatok már ilyenről, amikor olyan, mint ha egy izzásig hevített tőrrel döfnének a körömágyba, a gyermek szülése az laza sétagalopp ehhez képes, meg annak értelme van. Egy szó, mint száz, kezdődik a hacacáré. Megbeszélem magammal, hogy akkor most „eldobom az agyam” és csak kérdezek:
MI EZ? – na, nehogy valaki abban a tévképzetben ringassa magát, hogy olyan könnyű ezt úgy kérdezni, hogy közben anatómiai és egyéb gyógyászati ismerettel bír az ember lánya, kiürített aggyal.
De megerőszakoltam magam és azt mondtam: „Agy, kikövetkeztetés, tapasztalat, minta CSEND! Én vagyok a főnök és most MINDENKI befogja a lepcses lepénylesőjét!"
MI EZ? Mi ez az izé, amit a körömágyamnál érzek?
… és mire végigmondtam a kérdést, a fájdalom eltűnt!!!

No, világot megváltó szent szabadság, sikerült eldobnom az agyam!

Nyilván ez csak egy példa a sokból, ami az elmúlt pár évben történt velem és halmozottan az utóbbi hónapokban.
Most a kedvencem a „MI MÁS LEHETSÉGES MÉG?”- kérdés. Hatalmas teremtéseket eszközlök vele, és nagyon szeretem.

Próbáljátok ki, ha egy nemszeretem helyzetbe kerültök.

Mostanában ezeken az alkalmakon találkozhattok személyesen velem: http://www.mesecsokor.hu/cikkek/talalkozasok/
Ha Access Bars® kezelést szeretnél, vagy Access Bars® kurzus végeznél, keress az egyutt.megoldas@gmail.com címen.
Ha vidéken élsz és ott szeretnél kurzust szervezni, részt venni, keress bizalommal.

Szeretettel:
Ugray Évi

Access Bars® facilitátor
Access Bars® kezelő
Access testkezelő
Ankh HealingTM tanító / kezelő
Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológus
Energetikai coach

Kép: Internet