Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Access Bars ® Facilitálás

A facilitálás egy konzultációs beszélgetés, egy  általad kért témáról, kérdésről.
Történhet személyesen, telefonon, vagy Skype-on vagy egyéb online lehetőséggel.
A facilitálás közben kérdezek és NEM adok válaszokat. Ugyanis a kérdések által tud felszínre kerülni benned bármi elfojtás, vágy, képesség, éberség, lehetőség, ami most is ott van benned, és aminek köszönhetően Te magad fogod meglátni és ezáltal megtalálni azt az utat, ami számodra a megoldás lesz a jelenlegi helyzetedben.
A facilitálás célja, hogy megerősítsen Téged a saját tudásodban.
A Facilitálást az Access eszközeivel vezetem.
Jelentkezésedet e-mailben várom: egyutt.megoldas@gmail.com 

“Hirtelen megváltozol, és az egész életed is megváltozhat. A változás lehet fizikális, mentális, érzelmi, és sok más módja is lehet. Tudom én, hogy mi fog változni, milyen lesz? Nem, még te sem tudod, csupán az biztos, hogy változol. Nézem az embereket, akiknek futtatják a 32 különböző pontját, és azt látom, hogy megváltozva kelnek fel az asztalról. Soha nem lesznek azok, akik korábban voltak. Ezt szeretem benne leginkább, senki sem tér vissza oda, ahol korábban volt. Csak előre tudnak menni abba az irányba, amik lehetnek. Ez a világ számára egy bámulatos ajándék, csodás ajándék adni, és csodás ott lenni, ahol az emberek elkezdik teremteni a saját életüket. Az egyik dolog amit tesz, nem más, mint ajtókat nyit mindannak a befogadásának, amit csak ismersz. Ez egy olyan ajándék, amit sehol máshol nem találtam, semmiben, amit valaha is tettem.
Ha mindenki a világban önmagaként tudna jelen lenni, sosem ítélkezne önmaga felett, fantasztikus világban élnénk. Ezt akarom megteremteni.” (Gary Douglas)
Fordulj Hozzám bizalommal.

 

Cikkek

Tudattalan választásaink

2019.06.30

Sokan kérdezik tőlem, hogy hogyan kell jól választani?

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Access Bars ® Facilitálás | Hozzászólások: 0